NARS Radiant Creamy ja Maybelline Fit Me -peitevoiteet

26.1.2017 - PIHISTÄ TAI PANOSTA

Peitevoide on yksi meikkipussin tärkeimpiä tuotteita. Hyvinä ihopäivinä peitevoiteen avulla voi jättää meikkivoiteen kokonaan välistä ja huonoina ihopäivinä peitevoide pelastaa sen, mitä pelastettavissa on. Ohessa kaksi eri hintaluokan vaihtoehtoa, joista hihkuttiin jo pari vuotta sitten.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

NARS Radiant Creamy Concealer (n. 28 €)

NARSin supersuosittu peiteaine on hintava, mutta ominaisuuksiltaan lähes kympin tuote. Beautifyssa Radiant Creamy on saanut arvosanaksi 4.5/5. Creamy Concealerin matta koostumus on paksuhkoa ja erittäin riittoisaa. Se on helppo buffata ihoon niin siveltimellä kuin sorminkin levittäen. Radiant Creamy peittää todella hyvin sekä näpyt että punoitukset ja häivyttää tehokkaasti tummia silmänalusia. Lisäksi se sulautuu ihoon täydellisesti ja näyttää erittäin luonnolliselta.

Pieni miinus tulee silmänalusjuonteiden satunnaisesta korostumisesta ja isoihin juonteisiin kasaantumisesta 8 tunnin jälkeen levityksestä. Sävyvalikoima on todella hyvä poikkeuksellisen vaaleasta Chantillystä täyteläiseen Cacao-sävyyn asti.

NARS Radiant Creamy Concealer Maybelline Fit Me peitevoide_swatch

Maybellinen Fit Me -peitevoide (n. 9 €)

Fit Me saa kehuja hyvästä hinta-laatusuhteestaan ja pakkauksestaan (arvosanana 3.7/5). Fit Me on Radiant Creamyyn verrattuna koostumukseltaan huomattavasti ohuempaa ja kosteuttavampaa. Se peittää selkeästi kevyemmin, mutta on kerrostettavissa melko helposti. Fit Me on kuin kevennetty, heleyttävämpi versio Radiant Creamysta.

Fit Me:n eduksi on luettava, ettei se korosta pieniä silmänalusjuonteita yhtä herkästi kuin Radiant Creamy. Hintaluokassaan Fit Me on yksi parhaita peitevoiteita, mihin olemme törmänneet. Sävyvalikoimaltaan Fit Me on aika suppea, mutta jos match löytyy, niin kannattaa antaa tälle tuotteelle mahdollisuus.

Ohessa apuja sävyn valintaan:

RCC Chantilly (Light1) on erittäin vaalea, neutraali sävy. Jos useimpien muiden brändien vaaleimmat vaihtoehdot ovat ihollesi liian tummia, Chantilly on saattaa olla sävysi.

RCC Vanilla (Light 2) on vähän vaaleampi ja aavistuksen neutraalimman sävyinen kuin punapigmentinen Fit Me Fair 15.

RCC Honey (Light 3) on hyvin punasävyinen ja yli asteen tummempi kuin Fit Me:n Fair 15. Honey taittaa oranssisuutensa ansiosta tehokkaasti silmänalusten sinisyyttä.

RCC Custard (Medium1) on erittäin lähellä Fit Me -sävyä Light 10. Fit Me Sand 20 on keltaisempi kuin Custard.

RCC Ginger (Medium2) on hyvin lähellä Fit Me:n sävyä Medium 25.

Onko teillä peitevoidesuosikkeja?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?