Pidentävät ja erottelevat ripsivärit

17.4.2016 - MEIKKIPUSSILLA

Usein ripsivärin tehtävänä on loihtia näyttävä ripsirivi, eli tuuheuttaa. Mutta entä jos hakusessa onkin megäräpsyttimien sijaan siistit ja erotellut ripset? Tällöin ripsivärivalikoima on huomattavasti pienempi. Pienestä joukosta löytyy onneksi helmiä, jotka pidentävät kauniisti ilman paakkuuntumista eivätkä tuhraa luomia.

Maybelline Illegal Lenght

Maybellinen Illegal Lenght -ripsari nauttii Beautifyssa arvosanastaan 4.5/5. Sen ohut harja on hyvä levittämään juuri sopivan määrän väriä ripsiin ilman, että ripset liimaantuvat kiinni toisiinsa. Pidentävien kuitujen ansiosta ripsiin tulee milli tai pari lisää pituutta. Jos omat ripsesi ovat kovin lyhyet, tämä pienikin lisä on tervetullutta, vaikkei se mitään tajunnan räjäyttävää olekaan.

Illegal Lenght pysyy nättinä koko päivän. Pieni tihkusade ei saa aikaan tuhraantumista, mutta rasvoittuvat luomet saattavat vähän liuottaa väriä ripsien päistä. Meillä ei ole ollut ongelmia pidentäviä kuitujen kanssa, eli ne eivät ole varisseet ympäriinsä. Ripsarin käyttöaika on vähän lyhyehkö eli noin kolmen kuukauden jälkeen ohut koostumus on jo pikkaisen kuivahtanut. Tämä taas saattaa aiheuttaa vähän haasteita levittämisen kanssa.

Maybellinen ripsivärit löydät parhaaseen hintaan täältä.

Parhaat pidentävät ja erottelevat ripsivärit_harjavertailu

Max Factor Masterpiece

Max Factorin klassikko on yhä yksi parhaimmista perusripsareista. Se tuo juuri sopivasti tehoa katseeseen ja toimii vaikkei muuta meikkiä kasvoille sutisikaan. Värimassan hyvän koostumuksen lisäksi erotteleva, tiheä piikkinen silikoniharja jaksaa vieläkin ihastuttaa. Beautifyssa Masterpiece on saanut 4.3/5 tähteä.

Masterpiece pidentää jonkin verran ja erottelee nätisti. Tällä ei loihdita räpsyripsiä, joten jos hakusessa on ripsidraamaa, voit ohittaa Masterpiecen suosiolla. Jos taas toiveissa on luonnollinen ripsirivistö esimerkiksi no makeup -lookkia täydentämään, kannattaa tätä kokeilla.

Max Factorin ripsivärit löydät parhaaseen hintaan täältä.

Muista myös:

Tarte-kisa

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?