ORIFLAME - Perfecting Face Primer

 
3.0 (1)
Kirjoita arvostelu
fACE PRIMER
KATSO AINEOSAT
aqua, cyclopentasiloxane, isononyl isononanoate, cyclohexasiloxane, talc, caprylyl methicone, polyglyceryl-4 isostearate, butylene glycol, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, hexyl laurate, polyethylene, methyl methacrylate crosspolymer, bis-peg/ppg-14/14 dim

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Pohjustustuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.0

"Raikkaan näköinen meikki - koko päivän! Valoa heijastavat pigmentit ja mattapintainen koostumus pitää ihon pehmeänä ja meikkivoide levittyy kasvoille tasaisesti. Levitetään ennen meikkivoidetta tai puuteria. Voidaan käyttää myös luomivärin pohjustukseen. Hajustamaton. 30 ml"

Minun arvioni tuotteesta : Todellakin heijaastaa valoa, mielestäni näyttää, että kasvoissa olisi vaaleita laikkuja. Ei todellakaan jätä mattapintaa, vaan saa ihon kiiltämään ja ei mielestäni edes mitenkään imeydy ihoon. Luomivärin pohjustuksena olen myös kokeillut ja musta tuntuu, ttä meikki alko karkailemaan luomivakoon enemmän kuin ilman primeriä. Pakkauksesta mainittakoon, että se on tosi huono. Annostelureikä on niin iso, että tuote valuu itsestään korkkiin, jos erehtyy pitämään väärinpäin. Olen lukenut että tämä on todella hyvä tuote, mutta mielestäni tämä olisi rahanhaaskausta, jos olisin ostanut hintaan 14e.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Ever-Matte Poreless Priming Perfector
Valmistaja: BECCA
 
5.0 (1)
Sensai Smoothing Water Make-up Base
Valmistaja: SENSAI
 
5.0 (2)
L’Oreal Paris Infallible Anti-Redness Primer
Valmistaja: LOREAL PARIS
 
4.5 (1)
Photo Finish Light
Valmistaja: SMASHBOX
 
4.5 (1)
Touche Eclat Blur Primer
Valmistaja: YVES SAINT LAURENT
 
4.5 (1)
Primed&Poreless Skin Smoothing Face Primer
Valmistaja: TOO FACED
 
4.5 (2)