Peittävät ja pysyvät meikkivoiteet – Estee Lauder Double Wear ja Revlon ColorStay

10.4.2016 - PIHISTÄ TAI PANOSTA

Vallalla oleva second skin -meikkivoidetrendi ei ole poistanut tarvetta peittäville meikkivoiteille. Koska oikeasti, jokaisella meillä on niitä päiviä, kun haluaisi marssia K-Rautaan ja tikkurilanmaalattaa naamansa piiloon…

Kunnolla peittävän ja kasvoilla tahraamatta pysyvän meikkivoiteen etsimisen helpottamiseksi esittelemme kaksi vuodesta toiseen kärkisijoilla roikkuvaa vaihtoehtoa.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset katsomaan mistä ostaa se parhaasen hintaan!

Estee Lauder Double Wear (n.39 €)

Estee Lauderin Double Wear on monen ihon kirjavuuden ja temppuilun kanssa kamppailevan luottotuote. Sillä on mahdollista saada lähes täysin peittävä lopputulos, kunhan ei häiriinny (kauniisti) meikatun näköisestä ihosta. DW piilottaa ihonvirheet hyvin jo yhdellä kerroksella; kerrostamalla jopa ärtyneet näpyt saa piiloon ilman peitevoidetta. Silmänympärysiholle taas kannattanee valita valoaheijatavampi tuote, sillä Double Wear jää aika kuivan näköiseksi.

Double Wear on varsinkin rasvoittuva ihoisten suosiossa, sillä sen pysyvyys on ihan omaa luokkaansa. DW kestää kasvoilla helposti useamman tunnin nättinä, varsinkin, jos alla käyttää pohjustajaa. Se myös hillitsee kiiltoa hyvin ja vain todella rasvoittuvaa ihoa joutuu vessapaperoimaan ja/tai puuteroimaan koulu- tai työpäivän aikana.

Beautifyssa Double Wear nauttii arvosanaa 4/5.

Revlon ColorStay (n. 15,8€)

Revlonin ColorStay on hyvin, hyvin samankaltainen kuin Double Wear. Se peittää hyvin ja kestää kasvoilla vaikka ne vähän rasvoittuisivatkin. Vaikka Double Wear hillitseekin pikkiriikkisen paremmin kiiltelyä ja pysyy aavistuksen kauemmin kasvoilla, on ColorStay monen valinta jo sen huomattavasti edullisemman hinnan takia.

Kuivaihoisille ei ColorStayta eikä Double Wearia voi ykkösvalintana suositella, sillä ne nappaavat kiinni hilseileviin kohtiin turhan hanakasti. ColorStaysta on tosin olemassa normaali ja kuivaihoisten versio (n. 15 €), joka lupaa yhtä hyvää peittävyyttä kuin originaalikin.

Revlonin tuotteita ei löydy Suomesta kaupan hyllyiltä, mutta onneksi muutamakin verkkokauppa toimittaa Suomeen nopeasti (katsasta valikoima Lookfantasticista ja Elevenistä).

—–

Double Wear ja ColorStay ovat molemmat koostumukseltaan melko paksuja. Levityksen kanssa saa olla sekä nopea että perusteellinen, sillä nämä meikkivoiteet kuivahtavat nopeasti iholle. Vahva suositus on käyttää joko BeautyBlenderia (Beautifyssa 4.5/5) tai buffaukseen sopivaa tasa-/ tai pyöreäpäistä synteettistä sivellintä kuten Real Techniquesin Stippling Brushia (4.7/5 Beautifyssa)

Loppuun vielä disclaimerina, että nämä meikkivoiteet ovat lopputulokseltaan hyvin, hyvin mattaisia. Ilman poskipunaa ja/tai korostuspuuteria kasvot saattavat jäädä näyttämään turhan yksiulotteisilta. Jos siis fanitat kuulasta ja luonnollisen hehkuvaa ihoa, kannattaa kääntää pää kevyempien vaihtoehtojen suuntaan.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?