Peittävä meikkivoide

11.6.2015 - PIHISTÄ TAI PANOSTA

On niitä päiviä, kun meikkivoiteelta kaipaa hippasen enemmän peittävyyttä muttei silti haluaisi tinkiä second skin -efektistä. Ohessa kaksi meikkivoidetta, jotka peittävät mutteivät sorru tunkkaisuuteen (okei, heleyttävä poskipuna ei ole pahitteeksi näiden kanssa…)

Lancomen Teint Idole Ultra (n. 42 €) lupaa pysyä iholla pitkään ja tahraamatta. Se on saanut Beautifyssa 3.8/5 tähteä  ja kehuja ohuesta koostumuksestaan. Teint Idole Ultra peittää oikein mukavasti ja kerrostuu kauniisti, eli sitä on mukava työstää kasvoille. Lopputulos on eläväisen mattainen ja ihoon hienosti sulautuva. Sekaiho alkaa kiiltelemään jo nelisen tunnin kuluttua, mutta meikkivoide sinnittelee aika hyvin nenällä pitkälle iltapäivään saakka. Teint Idole Ultra on ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto, jos kaipaa meikkivoiteelta peittävyyttä ilman raskasta voidekerroksen tuntua.

Toisena peittävänä ja pitkäkestoisena meikkipohjana käytössä on ollut Rimmelin Lasting Finish Foundation (n. 11 €). Se on valkokorkkista sisarustaan peittävämpi. Toisin kuin Teint Idole Ultra, Lasting Finish on koostumukseltaan paksua ja koska se sisältää kosteuttavaa seerumia, jää ihon pinta aavistuksen nihkeäksi ja semimataksi (5 tähteä saanut Lasting Finish Nude on kevyemmän tuntuinen kasvoilla). Lasting Finish vaatii työstöä paksuhkon koostumuksensa vuoksi, mutta kunnon blendauksen jälkeen jättää ihon virheettömän näköiseksi. Tosin tummat silmänaluset ja kaikkein ärtyneimmät näpyt kaipaavat peiteainetta. Pysyvyys on samaa luokkaa Teint Idolen kanssa, mutta kiiltoa tämä meikkivoide ei hillitse yhtään, johtuen ehkä sen sisältämästä kosteuttavasta seerumista.

 

lancome teint idole ultra_rimmel Lasting Finish meikkivoide_swatch

 

Vaikka molemmat näistä meikkivoiteista ovat päässeet suosikkilistalle, täytyy moitteita antaa kahdesta asiasta. Kummatkin tuotteista tahtovat kasaantua suurentuneisiin ihohuokosiin ja korostaa niitä, eli pysyvyys ei ole sitä luokkaa, mitä pullot lupaavat. Seka- ja rasvoittuva ihoiset eivät välttämättä rakastu Lasting Finishingin kuultavuuteen tai siihen, ettei tuote oikeastaan kuivu vaan jättää kasvoille voidemaisen tunteen. La Teint Idole Ultra voi taas tuntua jopa kuivattavalta, jos iho on jo ennestään kiristelevä.

Heikkouksistaan huolimatta molemmat meikkivoiteista ovat kokeilemisen arvoisia.

Kokemuksia näistä tuotteista? Rakastatko, petyitkö? Jätä arvostelu!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?