Parhaat peitevoiteet – Nars Radiant Creamy ja Urban Decay Naked Skin Weightless

31.3.2016 - MEIKKIPUSSILLA

Peitevoiteisiin ladataan todella paljon odotuksia. Niiden pitäisi häivyttää tummat silmänaluset, peittää epäpuhtaudet ja tasoittaa ihon kirjavuutta. Ohessa esiteltynä muutama suosikki, jotka pelastavat huononkin ihopäivän.

NARS Radiant Creamy Concealer (29 €)

Radiant Creamy on keskipeittävästä hyvin peittävään lopputulokseen yltävä peiteaine. Periaatteessa se sopii kaikille ihotyypeille, sillä se kestää hyvin ihon rasvoittumista eikä tee kuivastakaan ihosta tunkkaisen näköistä. Tuote on hintava, mutta onneksi myös hyvin riittoisa.

Yksi Radiant Creamyn parhaita puolia on sen monikäyttöisyys. Tummien silmäpussien piilottamisen lisäksi se loistaa täsmätyössä, eli peittää näpyt ilman, että jokainen epätasaisuus korostuu. Peittävyyttä voi parantaa kerrostamalla tuotetta ja kiinnitys onnistuu ohuella puuterikerroksella. Jos ihosi ei rasvoitu pahasti, ei puuteria välttämättä tarvitse.

Tämän peiteaineen heikkouksia on sen taipumus vähän kuivahtaa silmänalusjuonteisiin. Ongelma ei ole järisyttävän paha ellei silmänalusihosi ole jo valmiiksi kovin kuiva. Beautifyssa Radiant Creamy on saanut arvosanaksi 4.5/5.

Parhaat peitevoiteet_Nars Radiant Creamy_Urban Decay Weightless Naked_swatch

Urban Decay Naked Skin Weightless Concealer (n. 23 €)

Naked Skin Weightless Complete Coverage on toinen peitevoidesuosikeistamme ja erityisesti kuivaihoisten mieleen. Se on keskipeittävä, koostumukseltaan melko ohutta ja juoksevaa. Naked Skin Weightless ei ole yhtä peittävä kuin NARSin Radiant Creamy, mutta toimii kieltämättä kauniimmin silmänalusiholla, koska on jäljeltään kuulaampi. Naked Skin Weightless ei myöskään kuivahda silmänalusjuonteisiin niin kuin Radiant Creamy joskus saattaa tehdä.

Naked Skin Weightlessin avulla on helppo peittää ihon pieniä virheitä ja tasoittaa kirjavuutta. Sen jälki on luonnollinen, eikä tuote paakkuunnu rumasti epätasaisiin kohtiin. Pysyvyyskin on melko hyvä, joskin ihon omat rasvat pikkuisen hajoittavat tuotetta kasvoilta päivän mittaan. Applikaattori on hauskan lättänä ja sillä on helppo levittää tuotetta kasvoille nopeasti.

Jos kasvoilla on paljon peitettävää ja kaipaat satiinisen mattaista lopputulosta, kannattaa suosia NARSia. Jos taas vähempi peittävyys riittää ja arvostat hyvin luonnollista lopputulosta, on Naked Skin Weightless voittaja. Tai voit tehdä niin kuin me ja käyttää molempia: Radiant Creamya ihon virheiden peittoon ja Naked Skin Weightlessia silmänalusiholle ja hyvinä ihopäivinä meikkivoiteen sijaan punoitusten tasoittamiseen

Beautifyssa Naked Skin Weightless on saanut ansaitut 4.7/5 tähteä.

L’oreal True Match Concealer (n. 8€)

Jos ihossasi ei ole paljoakaan peitettävää tai jos et vain halua rahallisesti panostaa peiteaineeseen, hyvä vaihtoehto on joko L’orealin True Match tai Maybellinen Fit Me, joka on kuulaampi ja kevytpeittoisempi versio Radiant Creamysta. True Match ei ole kovin peittävä, mutta tuo lisäpeittoa meikkivoiteen päällä käytettynä. Sillä on valitettava taipumus kasaantua ihohuokosiin, eikä se oikein kestä kerrostamista. Silti, hintaisekseen se on ihan mukava tuote. Moni on löytänyt True Matchista myös oivan highlighterin/ihon kirkastajan.

Beautifyssa True Match on saanut 3.3/5 tähteä.

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?