Parhaat kosteusvoiteet 2015

29.11.2015 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON

Ihonhoitoon kannattaa kiinnittää huomiota, vaikka olisi kuinka hyvät geenit saanut. Ainakin ihon kosteutuksen tulisi olla kunnossa, jotta iho pysyisi kimmoisena. Kosteusvoiteista on hyötyä varsinkin, jos meikkaa ja pesee kasvoja, sillä ne auttavat palauttamaan kosteustasapainon. Tässä tuotteet, jotka ovat meidän kirjoissamme loistaneet.

Balancing Face Moisturiser (n. 31 €)

Balance Me:n tasapainottava ja rauhoittava kosteusvoide on suunnattu erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle. Se kosteuttaa maltillisesti, eli todella kuivaihoisten juttu tämä ei ole. Sen sijaan epäpuhtauksiin taipuva iho saattaa pitää tästä, niin kuin useista muistakin Balance Me:n rauhoittavista tuotteista. Balancing Face Moisturiser on koostumukseltaan paksuhkoa mutta imeytyy hyvin, eikä jätä ihoa kiilteleväksi ja sopii kivasti meikin alle. Se myös rauhoittaa kenkkuilevaa ihoa. Tuoksu on aika tyypillinen luonnonmukaiselle tuotteelle, muttei missään nimessä epämiellyttävä.

Ultra Repair Face Moisturizer (n. 24 €)

First Aid Beautyn eli FABin ei nimestään huolimatta sekään ole ihan megakosteuttava, mutta muutaman voidekerroksen avulla myös ikävästi kiristelevä iho saa tarpeeksi helpotusta. Ultra Repair Face Moisturiserin koostumus on todella ohutta ja se imeytyy kokonaan vaikka ensilevittämältä tuntuma on kovin vetinen. FABin tuotteet ovat hajusteettomia, hypoallergisia; ne ovat kehitetty sopimaan myös erittäin herkälle iholle.

Beauty Sleep Cream (n. 31 €)

Pixi on englantilainen kosmetiikkabrändi, jonka kuoriva Glow Tonic on todellinen kulttituote. Pixi on laajentanut ihonhoitosarjaansa tänä vuonna; Beauty Sleep Cream (n. 30 €, juuri nyt muutaman euron alennuksella) on mukavasti kosteuttava voide, jossa on mm. karite- ja mangovoita. Se on erityisen sopiva normaali-sekaihoisille, sillä kosteuttavuudestaan huolimatta iho ei jää rasvaiseksi. Tuoksu Beauty Sleep Creamessa on vahvahko, mutta haihtuu kunhan voide imeytyy.

Entä ratkaisu todella kuivan tai tilapäisesti kuivahtaneen ihon tarpeisiin? Testipaneelin testaama kauneushoitolamerkki Bernard Cassieren Mustikka moussekosteusvoide on ykkösvalinta, kun iho alkaa kiristellä ja hilseillä. Se sai paneelilta kunnioitettavat 4.6/5 tähteä ja kasan ylistyssanoja. Voide on kosteuttaa ja rauhoittaa herkistynyttä ihoa. Epähygieeninen purkkipakkaus ja korkeahko hinta (n. 58 €) taitavat olla ainoita miinuspuolia tässä tuotteessa.

Onko teillä kosteusvoidesuosikkeja? Vinkkaa muillekin ja jätä arvostelu!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?