Parhaat irtopuuterit

12.12.2016 - MEIKKIPUSSILLA

Moni meistä kiinnittää meikkipohjansa kivi- tai irtopuuterilla. Hyvä puuteri auttaa meikki- ja peitevoidetta pysymään nättinä pidempään. Kevyt (matta) puuterikerros myös hillitsee ihon kiiltelyä ja saa ihon näyttämään aavistuksen blurratulta, eli häivyttää juonteita ja ihohuokosia.

Ohessa kolme vahvaa ehdokasta meikin viimeistelyyn. Kaikki kolme ovat kasvoilla värittömiä ja koostumukseltaan todella hienojakoisia (siksi toki myös pöllyävät helposti).

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

NARS Light Reflecting Loose Setting Powder (n. 32,95 €)

NARSin Light Reflective Setting Powderit ovat todella kivoja. Kivipuuteriversiosta, joka on superjees, kerroimme täällä. Light Reflecting Loose Setting Powder on mattainen soft focus -puuteri, joka kiinnittää meikin ja luo ihon pientä epätasaisuutta ja juonteita häivyttävän blurriefektin. Tämä puuteri ei tarraa rumasti kuiviin kohtiin, mutta koska se on mattainen, toimii kivipuuteriversio hippasen paremmin kuivalla iholla.

Light Reflecting Loose Powder on saanut 4/5 tähteä Beautifyssa.

Parhaat irtopuuterit - NARS Light Reflecting Innisfree BY Terry

 

Innisfree No-Sebum Mineral Powder (14,9 €)

Innisfreen mineraalipuuteri on jäljeltään matta. Siis oikeasti matan matta. Meikkivoiteesta riippumatta No-Sebum Mineral Powder tekee kasvoista erittäin mattaiset, mutta toisaalta asetuttuaan (sekä poskipunan ja aurinkopuuterin avulla) jälki ei ole liian yksiulotteinen.

Tuotteessa on minttuinen tuoksu, joka saattaa olla vähän liikaa herkkänenäisille, mutta siihen tottuu nopeasti. Beautifyssa No-Sebum Mineral Powder on saanut 4.4/5 tähteä.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder (42,60 €)

By Terryn supersuosittu Hyaluronic Hydra-Powder sopii kaikille mutta on erityisesti vähän kuivemman ihon valinta. Vaikka se on soft focus -mattapintainen, se ei kummemmin hillitse kiiltoa. Sen sijaan tämä puuteri sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa, joten se toimii kuin unelma mm. silmänalusilla. Puuteri myös blurraa juonteita.

Pintakuivalla iholla puuterin tuntuma oli yllättävän kuiva, mutta pehmenee asetuttuaan. Tällä puuterilla saa todella kauniin meikkipohjan, joka näyttää luonnolliselta mutta huolitellulta. Beautifyn testiporukka on normaa-sekaihopainotteinen, joten jos siellä päässä on kokemusta tästä tuotteesta kuivalla iholla, niin jätä toki arvostelu!

muista myös:

thebalm_kilpailubanneri

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?