Paras misellivesi? Bioderma Sensibio H2O ja Garnier Micellar Cleansing Water

13.12.2015 - PIHISTÄ TAI PANOSTA

Misellivedet ovat vakiinnuttaneet paikkansa kätevien ihonpuhdistustuotteiden kärkisijoilla. Misellivedellä ja muutamalla vanulapulla voi poistaa kevyen meikin, alustaa paksumman meikkipohjan poiston ja virkistää ihon aamulla. Markkinoilla on tarjolla jo niin monta erilaista misellivettä, että päätimme helpottaa ostopäätöksen tekemistä esittelemällä kaksi takuutoimivaa valintaa: Bioderman Sensibio H2O ja Garnierin Micellar Cleansing Water.

*Klikkaamalla tuotteen nimeä näet mistä ostaa sen parhaaseen hintaan!*

Bioderman Sensibio H2O (n. 13,7 €)

Sensibio on The Misellevesi; se nauttii kulttituotteen mainetta ja siihen verrataan muita. Bioderma puhdistaa tehokkaasti meikit, eikä ärsytä tai kirvele herkkiäkään silmiä. Vaikka se on tyyris markettiversioihin verrattuna, hinta-laatusuhde sekä puhdistustehot ovat kohdillaan. Bioderman miselliveden parhaita ominaisuuksia on se, kuinka mukavan pehmeäksi, jopa kosteutetun tuntuiseksi, se jättää kasvot.

Garnierin Micellar Cleansing Water (n. 6,70 €)

Garnierin misellivesi on saanut roimasti kehuja Beautifyssa. Siitä pidetään, koska se sopii niin herkälle, jopa atooppiselle kuin rasvoittuvallekin iholle. Ainesosalistaltaan se on kovin samanlainen mm. L’orealin ja Nivean misellivesien kanssa, mutta reilu pakkauskoko ja tehokas mutta hellävarainen koostumus nostaa sen ykkösvalinnaksi. Jos puhdistustehot arveluttavat, kannattaa katsastaa misellivesivertailustamme.

Aivan järisyttäviä eroja Boderman ja Garnierin misellivesissä ei ole, mutta molempia kannattaa kokeilla. Jos hinta mietityttää, niin suosittelemme nappaamaan tuon Bioderman Feeluniquesta, kun sopiva alennuskoodi löytyy.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?