Paras mattaluomiväripaletti? Vertailussa Urban Decay, theBalm, Tarte ja Too Faced

1.8.2016 - MEIKKIPUSSILLA

Luomivärien koostumusten parantuessa kaikissa hintaluokissa, ovat mattaluomivärit kirineet shimmerien rinnalle. Siispä tarkistelun alla ovat nyt ne mattasävyjä sisältävät paletit, jotka mielestämme ansaitsevat paikan kärkisijoilla.

*Klikkaamalla tuotteen nimeä näet mistä ostaa sen parhaaseen hintaan!*

Too Faced Natural Matte (n. 40 €)

Too Faced Natural Matte  on yhdeksän eri lämpöisen, maanläheisen sävyn paletti. Sävyjen koostumus on kermainen ja tummimpienkin sävyjen blendaus onnistuu vaivattomasti. Kaksi vaaleinta sävyä, norsunluinen Heaven ja persikkainen Lace Teddy, voisivat olla aavistuksen pigmenttisempiä, mutta muuta valittamista ei ole. Natural Matte sopii erityisesti ihmisille, jotka arvostavat rikkaita, murrettuja ja lämpimiä ruskeita.

TarteTartelette Amazonian Clay Matte (n. 37 €)

Toinen paljon instagrammattu mattapaletti on Tarten Tartelette Amazonian Clay Matte. Ainakin britti-QVC toimittaa Tartea Suomeen, joskin joka tuotteeseen lisätään noin £3 postituskulut. Tuotteet ovat usein loppu varastosta, mutta toisaalta myös päivittyvät sivulle tiheään tahtiin. Tässä supersuositussa paletissa on 12 neutraalia roosan ja ruskean sävyä, jotka toimivat saumattomasti yhteen.

Paletin koostumus ja pigmenttisyys on yleisesti ottaen hyvä, mutta käsi sydämellä on sanottava, että muutama sävy on aavistuksen jauhoinen. Silti, kokonaisuutena tämä monipuolinen paletti on erittäin hyvä sijoitus ja se toimii tilanteessa kuin tilanteessa.

paras mattapaletti_too faced_thebalm_urban decay_swatch

theBalm Meet Matt(e) (n. 45 €)

theBalmin Meet Matt(e) on saanut Beautifyssa kunnioitettavat 4.9/5 tähteä. Tulos ei yllätä, sillä säyjen koostumus, pigmenttisyys ja levittyvyys ovat huippuluokkaa! Jos jostain haluaa valittaa, niin paletissa ei ole kovinkaan paljon vaaleita tai keskivaaleita sävyjä, ja se vähän harmittaa. Onneksi sekoittelemalla esimerkiksi kirkasta valkoista ja syvää keltaista, on helppo luoda itselle se juuri täydellinen hiekkasävy. Muutenkin tämän paletin wow-faktoreita on sävyjen keskenään sekoittelu -mahdollisuus. Värit blendautuvat toisiinsa täydellisesti.

Urban Decay Naked Basics (n. 30 €)

Naked Basics on oikea perusmeikin supersuorittaja. Beautifyssa se on saanut 4.5/5 tähteä ja kehuja monipuolisuudestaan. Paletissa on yksi satiininen korostussävy ja viisi kermaisen mattaista neutraalia sävyä. Väriskaala ulottuu hyvin vaaleasta lähes mustaan, joten paletilla saa aikaan lähes minkä tahansa neutraalin-lämpimän silmämeikin. Paletin värejä on niin helppo yhdistellä, että vaikkei olisikaan kokenut meikkaaja, on tällä vaikea mennä metsään.

Urban Decay Naked2 Basics (n. 30 €)

Naked2 Basics on ensimmäistä Basicsiä paitsi viileämpi, myös väriskaalaltaan tasaisempi. Siinä on pääasiassa keskivaaleita-keskitummia sävyjä. Suuria kontrasteja ei tällä paletilla saa siis aikaan, mutta esimerkiksi sumuiseen ja murrettuun silmämeikkiin se on omiaan. Beautifyssa Naked2 Basics on saanut 4.5/5 tähteä ja suitsutusta sävyjen nättiydestä ja pigmenttisyydestä. Sävyswatchit voit katsoa täältä.

Onko joukossa teidän suosikkeja?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?