*päivitetty*Paras luomiväripaletti? Vertailussa Urban Decayn Nakedit, Too Faced Chocolatet ja theBalm Nudet

8.2.2017 - MEIKKIPUSSILLA

Urban Decayn Naked-luomiväripalettien aloittama palettimania on poikinut liudan nudepaletteja muilta brändeiltä. Valinnanvaikeus on aikamoinen, joten päätimme helpottaa tuskailua ja esitellä hypetetyt paletit. Varoitus: tämä postaus saattaa aiheuttaa uusia himotuksen kohteita.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen suosikkiverkkokaupoistamme!

Urban Decay Naked

The luomiväripaletti, joka aloitti kaiken. Paletissa on intensiivisiä ja hyväpigmenttisiä, pääasiassa lämpimiä sävyjä vaaleasta hyvin tummaan. Joukossa on myös muutama värikylläisempi, kultaan ja luumuun taittava sävy. Kokonaisuutena paletti on hyvin shimmerinen, vaikka joukossa on myös kaksi mattasävyä ja yksi glittersävy. Originaali Naked on hyvä valinta, jos haluaa monipuolisen paletin, eikä kaihda helmiäisluomivärejä. Paletilla onnistuu hyvin sekä luonnolliset että dramaattiset lookit. Beautifyssa Naked on saanut 4.4/5 tähteä.

Urban Decay Naked Smoky

Uusin Naked-sarjan jäsen jää sävyjen koostumuksen osalta hyppysellisen jälkeen muita Naked-paletteja; jotkut paletin sävyt ovat aavistuksen kuivahkoja. Naked Smokyssa on neljä erittäin shimmeristä, lähes mikroglitteristä sävyä, neljä satiinihelmiäistä ja neljä mattaa. Tummat satiinisävyt toimivat myös rajauksissa ja mattasävyillä (paletin neljä oikean puoleista) saa aikaan erittäin huoliteltuja silmämeikkejä. Sävymaailma tässä paletissa on neutraali-kylmä muutamasta kultaisen sävystä huolimatta. Naked Smoky on hyvä valinta, jos tuntee vetoa tummahkoihin meikkilookkeihin ja haluaa valinnanvaraa hyvin shimmeristen ja mattasävyjen välillä. Beautifyssa Naked Smoky on saanut 4.5/5 tähteä.

theBalm Nude’Tude

Nude ’Tude sisältää ruskeiden ja taupejen lisäksi kultakeltaista sekä persikkaista vaaleanpunaista. Maltillinen highlighter paletista puuttuu, mutta muuten siinä on kaikki tarvittava. Mattasävyjä löytyy neljä (kolme tummaa ja yksi keskisävyinen) muiden sävyjen ollessa shimmerisiä. Nude ’Tuden kaikki sävyt ovat pigmenttisiä, mutteivät niin intensiivisiä kuin muiden brändien paleteisssa (tämä voi olla hyvä tai vähemmän hyvä juttu riippuen kuinka vahvasta silmämeikkistä tykkää). Jos pelkät ruskean eri sävyt tuntuvat jo tylsältä, Nude ’Tude saattaa olla juuri sopivan ”värikäs” valinta. Beautifyssa Nude ’Tude on saanut 4.5/5 tähteä.

Too Faced Chocolate Bar

Chocolate Bar on lähes täydellinen nudepaletti ruskean, beigen, luumun ja kullan rakastajille. Siinä on kaikista hypepaleteista tasaisin sävymaailma; mukana on vain muutama väripilkku (matta vaaleanpunainen ja shimmerinen lila). Chocolate Barissa on myös tasaisin shimmer-matta-suhde; paletissa on kuusi mattaa ja kymmenen shimmeristä sävyä. Värimaailma on neutraalihko-lämmin. Chocolate Baria voisi suositella melkein kaikille, jotka suosivat maanläheisiä sävyjä luomilla. Beautifyssa Chocolate Bar on saanut 4.9/5 tähteä.

Paras luomiväripaletti_Urban Decay Naked_Too Faced Chocolate Bar_theBalm Nude tude

Urban Decay Naked3

Naked 3 paletti on ruusukultaisten taupejen riemuvoitto. Sävyt ovat pääasiassa shimmerisiä, kolmea mattaa lukuunottamatta. Paletti on lämpimähkö, mutta useimmat sävyt toimivat kauniisti myös viileän värityksen kanssa. Koostumus on monessa sävyissä upea, mutta väripilkut (pinkit Dust ja Buzz sekä oranssipersikka Trick) eivät ihan lunasta odotuksia. Jos olet joskus pohtinut hempeämpien sävyjen käyttöä luomilla, mutta puhtaat vaaleanpunaiset ja pinkit pelottavat, saattaa tässä olla vastaus. Beautifyssa Naked3 on saanut 4.5/5 tähteä.

theBalm Nude Dude

Nude Dude on Naked 3 ohella yllättävän värikäs nudepaletti. Muutaman perusruskean lisäksi siinä on kultaisia, ruusukultaisia, persikkaisia sävyjä. Nude ’tudeen verrattuna Nude Dudessa on enemmän keskivaaleita sävyjä, kun taas Nude ’tudessa painotus on vaaleissa ja tummissa. Shimmersävyt hallitsevat; mattasävyjä on neljä. Nude Dudeen ihastuvat erityisesti hempeiden pinkkien ja lämpimän ruusukullan ystävät, jotka kaipaavat kylkeen ruskean sävyjä ryhdittämään kokonaisuutta. Beautifyssa Nude Dude on saanut 3.5/5 tähteä.

Urban Decayn Naked2

Naked2 nauttii vankkaa suosiota erityisesti viileähipiäisten keskuudessa. Siinä missä originaali Naked-paletti on kultashimmerinen, Naked2:n sävyistä löytyy kylmempiä, hopeashimmerisiä ruskeita ja taupeja. Mukana on myös pigmenttinen mattamusta ja kaunis, tomuinen malva. Muiden Naked-palettien tapaan tämä ei ole mattalookkien suosijan valinta, mutta näillä pigmenttisillä, hyvin häivyttyvillä nudesävyillä onnistuu toki luonnollisetkin silmämeikit. Beautifyssa Naked2 on saanut 4.4/5 tähteä.

Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar

Semi Sweet Chocolate Bar on kaikessa neutraaliuudessaan vastakohtien paletti. Siinä on todella lämpimiä sävyjä, mutta myös muutama viileä taupe ja neutraali ruskea. Mattasävyjä on seitsemän, shimmereitä kahdeksan ja glitterpommeja yksi. Sävyt ovat pigmenttisiä ja levittyvät helposti, joskin ne eivät ole ihan niin kermaisia kuin originaalissa Chocolate Barissa. Semi Sweet Chocolate Bar on mahtava valinta, jos haluaa monipuolisen luomiväripaletin ja pitää sekä lämpimistä, intensiivisistä sävyistä kuin myös keskitummista ruskeista. Semi Sweet on saanut Beautifyssa 5/5 tähteä.

Paras luomiväripaletti_Paras luomiväripaletti_Urban Decay Naked3_Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar_theBalm Nude Dude

 

Löytyykö näistä uusia suosikkeja? Klikkaamalla palettien nimiä pääset shoppailemaan.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?