Onko tämä paras käsivoide?

10.5.2015 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON

Ei varmaan ole mikään salaisuus, että seuraamme tarkkaan mitkä purkit ja putelot saavat huomiota Beautifyssa. Hyvin usein nappaamme omiin testeihimme kehuja keränneitä tuotteita ja nostamme niitä tänne editorialin puolelle. Kiitos jälleen kerran kaikista mahtavista arvosteluista, ilman niitä tämäkin iloinen tuubi olisi jäänyt kaupan hyllylle.

Lumenen Angry Birds -sarjan mustikkakäsivoide on saanut Beautifyssa arvosanaksi 4.5/5. Tunnustus heti perään: ilman positiivisia arvosteluja ei olisi tullut mieleenkään kokeilla tätä käsivoidetta. Sen söpö ulkomuoto kun oli vähän liikaa käsilaukun ja yöpöydän fengshuille, haha! Pitkän etsinnän jälkeen löysimme Angry Birds -ihonhoitotuotteita Sokos Emotionista ja mustikkajäätelöltä tuoksuva voide lähti kokeiluun.

Koostumus on paksuhkoa ja hyvin levittyvää. Se imeytyy melko nopeasti, eli kuivumisaika ei ole luokkaa hamppukäsivoide, vaikka kosteutustehot ovat yllättävän hyvät. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen kuivat ja korppuuntuneet kädet olivat, no, ihan ok. Ei mitään maata järisyttävää. Muutaman käyttökerran jälkeen vaikutukset alkoivat tuntua ja nyt käsien iho on sileä, joustava ja hyvin kosteutettu. Parasta oli, ettei voide jättänyt kalvoa käsiin (emme ole suojaavien voidekalvojen ystäviä, vaikka monet niistä pitävätkin).

Hellyyttävä pakkaus yhdistettynä huokoiseen hintaan (n. 5,9 €) ja oikeasti toimivaan tuotteeseen on ilahduttanut sen verran, että mustikkakäsivoide on noussut tämän hetken arkivoidesuosikiksi. Kroonisen kuivista käsistä kärsivien ja tuoksuherkkien kannattaa testata ennen ostoa, mutta kevään ja kesän kosteutustarpeisiin tämä on mainio.

Onko sinulla kokemuksia tästä tuotteesta? Tykkäsitkö vai eikö onnistunut vakuuttamaan? Jätä arvostelu täällä.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?