Paras huulirasva? Tässä Beautifyn TOP 6

14.10.2016 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON

Huulirasva – harva meistä voi olla ilman sitä. Varsinkin talven lähestyessä ja ilmojen kylmetessä hyvää huulivoidetta tulee kaiveltua laukun pohjalta yhä useamman kerran päivässä. Itselleen parhaan huulirasvan löytäminen voi olla aika tuskaista, joten tässä kuusi ehdosta, joille kannattaa antaa mahdollisuus!

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

Luonnonkosmetiikka Hurraw!’n luomut ja raa’at huulirasvat ovat niittäneet kiitosta myös Beautifyssa (arvosanana 4.6/5). Näitä vegaanisia huulirasvoja on yli 20 eri tuoksua. Kosteuttavina ja hoitavina aineosina toimii mm. jojoba-, manteli-, kookos- ja oliiviöljy. Hurraw’n huulivoiteet eivät jätä kalvon tuntua huulille, vaan tuote imeytyy mukavasti ja jättää huulet pehmeiksi. Kosteutustehot ovat erinomaiset, joskin kaiken kivuliaimpiin rohtumistapauksiin ne eivät riitä.

Lähes yhtä luonnonmukainen vaihtoehto on EOSin pyörylöihin pakatut huulirasvat (Beautifyssa 3.7/5). Hurraw’hin verrattuna EOSin huulivoiteet ovat aavistuksen liukkaampia koostumukseltaan ja mausta riippuen kestävät imeytyä muutaman hetken kauemmin. Kosteutustehot ovat ihan hyvät; pehmeyden ylläpitoon EOSin pyörylät sopivat kivasti, mutta rohtuneet huulet tarvitsevat tehokkaammin kosteutta. Tässä on tuote, joka on kerännyt kosmebloggaajilta kehuja ja moitteita, eli sopivuus itselle on vain testattava.

Hetkinä, kun huulet ovat jo päässeet kuivahtamaan täytyy turvautua järeämpiin aseisiin. NUXEN Reve de Miel (n.12 €) (Beautifyssa 4.6/5) ja Eucerinen Lip Active (Beautifyssa 4.5/5) ovat mainioita varsinkin yötä vasten hoivaamaan ja kosteuttamaan huulia. Kömpelöstä purkkipakkauksesta ja aavistuksen rakeisesta koostumuksestaan huolimatta, hunajalta tuoksuva Reve de Miel on yksi lemppareista, koska se helpottaa kuivuuden aiheuttamaa epämiellyttävää kiristystä nopeasti. Puikkomuotoon pakattu tuoksuton ja mauton Lip Active taas edustaa perinteistä huulirasvaa extrakosteutustehoilla. Se ei jää nököttämään huulille kalvona, mutta ottaa aikansa imeytyessään. Meillä Reve de Miel ja Lip Active ovat molemmat ykkösvaihtoehtoja huulimeikin alle!

Pakkasta vastaan taistellessa katse kääntyy vanhaan kunnon Blistexin mentoliseen Lip Relief huulivoiteeseen (Beautifyssa 4.7/5). Erotuksena aikaisemmin esiteltyihin tuotteisiin Lip Relief muodostaa selkeän kalvon huulille, mikä suojaa viimaa ja kylmää vastaan. Hyvä kaveri siis esimerkiksi laskettelureissuilla. Kosteuttajana Lip Relief on ”ihan jees”.

Diorin Addict Lip Glow  (n . 32 €) on joukon tyyrein, mutta mielestämme hintansa väärti. Addict Lip Glow (Beautifyssa 4.5/5) kosteuttaa huulia tehokkaasti ja värjää ne kauniin pinkeiksi. Kestossa voisi olla parantamisen varaa, mutta kerran kun tähän haksahtaa, on vaikea olla ilman. Varsinkin, kun kesäisin tästä on myynnissä korallinen versio ja nyt syksyksi on tulossa lilahtava! Parhaimmillaan Addict Lip Glow toimii huulipuna-huulirasva-hybridinä ja olo on huoliteltu vaikkei huulimeikkiin olisikaan ollut aamulla aikaa.

Löytyikö suosikkeja? Puuttuuko tältä listalta joku ihan ykköstuote?

*päivitetty 14.10.2016
- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?