Paras hoitoaine marketista?

27.12.2015 - HIUKSEN HIENOSTI

Vaikka muuten uskommekin selektiivisten ja markettituotteiden sekakäyttöön, ovat useimmat hiustuotesuosikkimme kampaamosarjoista. Supermarkettienkin hyllyiltä löytyy erinomaisia tuotteita, mutta niiden etsimisessä olemme olleet laiskoja. Pieni korjausliike on tehty ja sen tuloksena kylppäriin on jämähtänyt kolme suosikkia: Garnierin Caring Mask, XZ:n Niittyvilla-tehohoito ja Doven Moisture & Oxygen Souffle Treatment.

Heti alkuun disclaimerina on sanottava, että kaikki kolme markettisuosikkiamme ovat kaikki luokiteltu tehohoidoiksi, mutta käytämme niitä ns. tavallisen hoitoaineen tapaan ja usein suihkimme perään jätettävää hoitoainetta. Hyväkuntoisissa hiuksissa ne varmasti toimivatkin tehohoitoina, mutta meidän vaalennetut ja muutenkin rääkätyt latvamme kestävät näiden tuotteiden käytön useamman kerran viikossa.

  • Dove Oxygen Moisture Souffle Treatment

Doven Oxygen & Moisture Souffle Treatment on ennenkin saanut palstatilaa Editorialissamme. Sen jälkeen tämä kosteuttava ja silottava souffle on tullut ostettua uudelleen muutamaankin otteeseen. Se tekee suorista hiuksista kiiltävän liukkaat ja taipuisista hiuksista vähemmän pörröiset. Erityisesti ohut hiuksisten kannattaa kokeilla tätä, sillä se jättää hiukset kevyen oloisiksi ja liikkuviksi.

  1. Garnier Respons Caring Mask

Garnierin Respons-tuotesarjan tehohoidot ovat hyvää tavaraa. Kolmesta vaihtoehdosta suosikkimme on edelleen Caring Mask, jossa on pieni ripaus shea- ja karitevoita. Beautifyssa Caring Mask on saanut arvosanaksi 4.5/5. Naamion koostumus on paksua ja se setvittää märkää hiusta hyvin. Kuivattuaan luonnostaan suorat hiukset ovat pehmoiset ja pahin pörröisyys on poissa. Voit lukea syvemmän analyysimme Caring Maskista täältä.

  1. XZ Niittyvilla -kosteuttava tehohoito

XZ:n kosteuttava Niittyvilla-tehohoito on pakkausratkaisultaan kolmikon käytännöllisin, tuubi toimii aina! Kuten Caring Mask ja Souffle Treatment, Niittyvilla toimii muutaman minuutin muhitteluajalla, joten sitä voi käyttää kiireisinä aamuina. Tuotetta kuluu reippaasti per kerta, mutta se selvittää takut sekä kosteuttaa ja silottaa hiuksia melko hyvin. Tosin kaikkein pahimmat kaksihaaraiset joutuu naamioimaan jätettävällä hoitoaineella.

Löytyykö tästä joukosta suosikkeja?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?