Päivän meikki – tämän hetken suosikit

20.3.2015 - MEIKKIPUSSILLA

Joskus tulee kausia, kun haluaa tehdä jotain erilaista, vaikka se olisi jotain ihan pientä. Kuten uusi sävy huulilla.

Koko talven jatkunut jumittuminen beigen ja ruskean eri sävyihin siis rikkoontui, kun huulimeikkiin alkoi löytyä aivan mahtavia punaisen sävyjä. Kaikki alkoi Pixin Shea oi Pixin Shea Butter Lip Balmeista jonka sävy Ripe Raspberry oli juuri sopiva sekoitus kirsikkaa ja vadelmaa. Nyt vuorossa on Maybellinen Red Revolution, joka on kaunis kylmä punainen pienellä ripauksella pinkkiä. Kuten muissakin Color Sensational -huulipunissa, pigmenttiä riittää ja tuote tuntuu mukavalta huulilla. Beautifyssa nämä punat ovat saaneet arvosanaksi kunnioitettavat 4.6/5. Red Revolution on intensiivisen ja kirkkaan värinsä ansiosta huomiotaherättävä, mutta ei mitenkään mahdoton arkipunana, jos muun meikin pitää maltillisena. (tai sitten antaa mennä vaan, kuka niitä ”meikkaussääntöjä” jaksaa noudattaa…)

Toinen uutuus meikkipussissa on Bourjoisin suklaan tuoksuisten bronzerien sarjaan kuuluva Delice de Poudre Duo (sävy 55, n. 11 €). Aurinkopuuteri on lämpöinen, iholla jopa oranssihtava, matta keskiruskea. Korostuspuuteri on kevyesti pinkkiin taittava helmiäinen, jonka hohto on keskitasoa. Tämä duo on ”kiva”, mutta tuotteen koostumus on yllättävän kova. Tuote tulee todella työstää iholle; luonnollisimman tuloksen saa, kun sipaisee kasvoille molempia sävyjä kevyesti ja huolella häivyttäen. Päivän todellisiin suosikkeihin ovatkin kuuluneet Bourjoisin bronzerit mousse ja bb-voideprimeri, niistä lisää siis myöhemmin.

paivan meikki_swatch

 

Luomilla on vanha kunnon, tylsä ja yllätyksetön – ja aina niin toimiva Urban Decayn Naked Basics (n. 32€). Liikkuvalle luomelle levitetään vaaleaa W.O.S’ia, luomivakoon Naked 2 taupea ja silmät rajataan Naked 2 ja Faintin sekoituksella. Sen jälkeen ripsiin suditaan mustaa ripsiväriä ja valmis! Naked Basics ja Naked2 Basics -paletit ovat monikäyttöisiä, näet ne täällä vierekkäin. (molemmat näet vierekkäin täältä) ja niitä käyttämällä on vaikea epäonnistua. Ne sopivat myös siis myös meikkaajille, jotka eivät pidä shimmerisestä silmämeikistä ja skippaavat usein luomivärit kokonaan. Hyviä mattasävyjä on vaikeaa löytää – ja toki nämäkin kannattaa levittää pohjustajan päälle – mutta UD:n Basics-sarjaa voi suositella hyvillä mielin. Meillä on toki testissä Basicsille budjettivaihtoehto, siitä lisää piakkoin.

Samaa mieltä vai eri mieltä näistä tuotteesta? Jaa omat käyttäkokemuksesi Color Sensational -huulipunista täällä, Naked Basicsista täällä ja Naked2 Basicsista täällä. Kiitos!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?