Origins ja hyvät kasvonaamiot

28.2.2017 - VALOKEILASSA

Origins on suosittu amerikkalainen ihonhoitobrändi, joka on erityisen tunnettu supersuosituista kasvonaamioistaan. Omien sanojensa mukaan brändi luottaa kasvisperäisiin raaka-aineisiin ja tuotteiden tieteellisesti todistettuun toimivuuteen. Ohessa katsaus Originsin parhaimmistoon, eli kasvonaamioihin.

Jos Originsilta jotain haluaa kokeilla, niin lämmin suositus on aloittaa kasvonaamioista. Brändiltä löytyy monta hyvää tuotetta, mutta pieni varoitus on annettava: Origins käyttää paljon eteerisiä öljyjä, jotka saattavat ärsyttää herkkää ihoa ja silmiä. Tuotteissa on myös vahva tuoksu, joka ei tietenkään kaikkia miellytä. Varman päälle pelaajien kannattaakin hyödyntää erinäiset kokeilupaketit, ennen normaalikokoisiin tuotteisiin investointia.

Clear Improvement -hiilinaamio (n. 31 €) ja sinkkiä sisältävä Out of Trouble (n. 31 €) ovat tehokkaita apureita rasvoittuvalle ja epäpuhtauksien kanssa kamppailevalle iholle. Clear Improvement on kaksikosta se maltillisempi; säännöllisellä käytöllä mustapäät ja vähenevät ja ihohuokoset supistuvat. Näppyjä ja ärtyneitä finnejä rauhoittamaan sopii paremmin paksun tahnainen Out of Trouble. Naamio lupaa tehota jo 10 minuuttissa, mutta kaikkein pahimpina näppyleimahduspäivinä hoito on saanut vaikuttaa jopa muutaman tunnin hyvin tuloksin. Vaikkei Out of Trouble autakaan suoranaiseen akneen, rauhoittaa se ärtynyttä ihoa ja nopeuttaa näppyjen katoamista.

Kolmikon kosteuttava sankari on Drink Up Intensive Overnight Mask (31 €), jota voi nimensä mukaan käyttää yötä vasten, kosteusvoiteen tapaan. Läpinäkyvä naamio kosteuttaa tehokkaasti ja jättää ihon kimmoisaksi. Jos naamion jättää imeytymään yön ajaksi, riittää aamulla pyyhkäisy misellivedellä. Drink Up on siitä mainio tuote, että niin kuivaihoiset kuin rasvoittuvammatkin kasvot hyötyvät siitä, varsinkin talvisin.

Originsia saa ostettua mm. Lookfantastic.comista ja Feeluniquesta.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?