LABEL.M - Organic Moisturising Lemongrass Conditioner

 
3.5 (1)
Kirjoita arvostelu
KATSO AINEOSAT
Purified Water, Guar Gum, Hydrolyzed Soy Protein, Glycerin, Quince Seed Extract, Rice Bran Oil, Shea Butter, Rapeseed Oil, Golden Seal Root Extract, Oat Kernel Extract, Blackcurrant Fruit Extract, Lemongrass Extract, Orange Oil, Jojoba Seed Oil, Petigrain

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Hoitoaineet
Kommentteja
(Updated: Maaliskuu 21, 2013)
Kokonaisuus 
 
3.5

Label.m:n orgaaninen hoitoaine on ihan mukava tuote arkikäyttöön. Se on sulfaatiton, ei sisällä keinotekoisia hajusteita, parabeeneja eikä mitään synteettisiä ainesosia. Tuoksu on sitruunainen.

Olen käyttänyt tätä hoitoainetta noin kuukauden, eikä minulla ole siitä suorastaan pahaa sanottavaa. Kuitenkin, vaikka saman sarjan shampoon ostaisin uudelleen, en usko, että tämä hoitoaine valikoituu enää ostoskoriin. Huonosti muotoiltuna: se on vähän turhan sitruunainen kosteuttavaksi hoitoaineeksi. Olen sitä mieltä, että jos tuote on nimetty kosteuttavaksi hoitoaineeksi, pitäisin sen selkeästi olla sitä.

Koostumukseltaan tämä on hyvin kevyt, lähes geelimäinen. Lemongrass-hoitoaine selvittää kyllä takut ja jättää hiukset pehmeähköiksi. Sen kummempia silottavia ominaisuuksia on huomannut. Arkikäyttöön tämä on ihan passeli, mutta huomaan, että hiukset kaipaavat tasaisin väliajoin myös selkeästi hoitavampia tuotteita.

Luulen, että hiukset, jotka ovat hyvässä kunnossa voisivat tykätä tästä tuotteesta paljon! Varsinkin, kun Lemongrass-hoitsikka ei lätsäytä hiuksia ja tuo kivasti kiiltoa.

Pakkaus on kiva pumppupullo, joka on kestänyt muutaman tippumisen kylppärin lattialle. Tuotetta pakkauksessa on 200ml, joka on vähän vähemmän kuin yleensä hoitoainepulloissa.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Elvive Dream Lengths Detangling Conditioner
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
Syoss Silicone Free
Valmistaja: MUU
 
5.0 (1)
Moisturising Shampoo
Valmistaja: SENSAI
 
5.0 (1)
Super Strong Conditioner
Valmistaja: PAUL MITCHELL
 
4.7 (3)
Sensai Balancing hair conditioner
Valmistaja: SENSAI
 
4.5 (1)