NYXin parhaat tuotteet osa 1

30.10.2016 - MEIKKIPUSSILLA

NYXin rantautuminen eurooppalaisiin verkkokauppoihin ja koto-Suomen kauppahyllyille on ollut tervetullut tuulahdus jotain uutta. NYX on alunperin losangelilainen markettimerkki, jolla on todella kattava valikoima meikkejä ja meikkitarvikkeita. Valinnan vaikeus voi iskeä, joten kokosimme tähän suositut tuotteet, joilla NYXiin tutustuminen on helppo aloittaa.

Koska NYX on niin suosittu, usein juuri sitä tiettyä tuotetta joutuu hetken stalkkaamaan verkkokaupoista. Suomalaisista verkkokaupoista ainakin Elevenilla on hyvä NYX-valikoima.

Highlight and Contour Pro Palette (23 €)

NYXin Highlight and Contour -paletti sisältää neljä korostus- ja neljä varjostus/aurinkopuuterisävyä. Sävyt ovat mukavan pigmenttisiä, joten varjostaessa kovin vaaleaihoiset saavat käyttää kevyttä kättä. Palettia verrataan usein Anastasian Contour Kit -palettiin, eikä turhaan: omissa hintaluokissaan molemmat paletit ovat kärkikastia. Sävyjen suhteen suurimmat erot ovat, että NYXin paletista löytyy vaaleampi korostuväri kuin Anastasian ja Anastasian paletista löytyy viileämpi varjostussävy kuin NYXin.

Hinta-laatusuhteeltaan tämä paletti on todella hyvä ostos. Pyyhkeitä tulee vain pikkuisen pöllyävästä koostumuksesta ja varjostussävyjen lämpöisyydestä. Toisaalta, lämpöisyytensä puolesta paletin contour-sävyt, viileähköä Sculptia lukuunottamatta, toimivat myös aurinkopuutereina. Beautifyssa Highlight and Contour Pro Palette on saanut 3,5 tähteä.

HD Photogenic Concealer Wand (7€)

Concealer Wandia löytyy niin peiteaine- kuin korjaussävyissä. Omat suosikkimme on peiteainesävyjen lisäksi color correct -sävy Lavender. Tämä kalpea liila on todella hyvä kirkastamaan silmänalusia peiteaineen alla tai siihen sekoitettuna. Se toimii myös kivasti poskipäillä ja kulmaluulla korostustuotteena.

Peiteainesävyjä on useampia ja ohuen koostumuksensa takia niistä tulee mieleen toinen kiva peiteaine, Maybellinen Fit Me. Molemmat ovat hyviä tuotteita, mutta varsinkin rasvoittuvalla iholla Concealer Wandin peittävyys ja pysyvyys on hippasen verran parempi. Concealer Wand on jäljeltään myös vähemmän heleä. Beautifyssa HD Concealer Wand on saanut 3,8 tähteä.

NYXin parhaat tuotteet

Jumbo Eyeshadow Pencil (6,40 €)

NYXin Jumbo Eyeshadow Pencilit ovat supersuosittuja, erityisesti valkoinen sävy Milk, shamppanjapinkki Yogurt ja musta Black Bean saavat kehuja. Milk on ylivoimaisesti suosituin sävy sen monikäyttöisyyden takia. Se on hyvä kirkastamaan ja vahvistamaan huonompi pigmenttistenkin luomivärien sävyjä ja toimii kirkastamassa katsetta mm. silmien sisänurkassa. Black Jean taas toimii kivasti tummien sävyjen alla.

Jumbo Eyeshadow Pencilien koostumus on melko vahamaista, jopa rasvaista. Luomiväri tarttuu hyvin, mutta häivyttely saattaa vaatia muutaman siveltimen pyöräytyksen enemmän kuin normaalisti.

Lip Lingerie Liquid Lipstick (8,3 €) ja Soft Matte Lip Cream (7 €)

Jos jotain NYXiltä kannattaa kokeilla, se on huulituotteet! Lip Lingerie Liquid Lipstickit ja huulipunan ja nestemäisen huulipunan -hybridi Soft Matte Lip Creamit ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja sävyvalikoima on hyvä. Lisäksi erityisesti Lip Lingeriet kestävät huulilla nätisti yllättävän pitkään. Kosteuttaviksi näitä ei voi kutsua, mutta mitään pahaa rusinoitumista huulille ei tapahdu (tosin, ilman huulirasvaa eivät jo valmiiksi kuivat huulet näistä selviä).

Lip Lingerie on saanut Beautifyssa 4 tähteä ja Soft Matte Lip Creamia on kehuttu 3,4/5 verran.

Micro Brow Pencil (8,9 €)

NYX on myös kunnostautunut kulmakarvaosastolla ja tarjoaa useita hinta-laatusuhteeltaan hyviä kulmatuotteita. Omia suosikkejamme on tarkan jäljen mahdollistava Micro Brow Pencil. Se on kovin samankaltainen Anastasian Brow Wizin kanssa, ja häviää pikkuisen vain pysyvyyden suhteen. Micro Brow on saanut 4 tähteä Beautifyssa.

Kurkkaa myös vertailupostaus Micro Brow Pencilistä, UD:n Brow Beaterista ja Anastasian Brow Wizistä!

Onko tässä joukossa omia suosikkeja?

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?