Rimmelin ja Diorin nudemeikkivoiteet

27.6.2015 - PIHISTÄ TAI PANOSTA

Meikkivoiteiden second skin -trendi jyllää yhä vahvana. Markkinoilla on useita tuotteita, jotka lupaavat hyvää peittävyyttä, mutta silti luonnollista lopputulosta. Beautifyn tämän hetken suosikkeja, Diorin Diorskin Star ja Rimmelin Lasting Finish Nude -meikkivoiteita, on sudittu kasvoille jo pidemmän aikaa. Silti meni hetki tajuta, että nämä kaksihan ovat meikkivoidekaksoset!

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

Diorskin Star Fluid Foundation

Diorin Star-meikkivoide lupaa pitkäkestoista lopputulosta, ihon värin tasoittamista ja ihon virheiden poisblurrausta. Starin koostumus on ohutta ja se levittyykin mukavasti niin sormin kuin Real Techiniquesin Expert Face Brush- meikkivoidesiveltimellä. Peittävyys on yhdellä kerroksella kevyttä keskitasoa, kerrostaen saa jo isompiakin ihonvirheitä piiloon. Pinta jää satiiniseksi, ellei alla ole tuhtia kosteusvoidetta, joka toki lisää ohuen meikkivoiteen kuultavuutta. Kuivat kohdat eivät korostu pahasti (mutta eivät nyt peitykään).

Nude_both

Rimmel Lasting Finish Nude Foundation

Rimmelin Lasting Finish -meikkivoiteiden Nude-versiossa on mukana kosteuttavia ainesosia, mikä tuo lopputulokseen kuultavuutta. Koostumus on tässäkin ohuehkoa, mutta silti keskitason peittävyys onnistuu helposti. Lasting Finish Nude levittyy lähes yhtä vaivattomasti kuin Diorskin Star, eli jouduimme työstämään sitä aavistuksen kauemmin photaroidun lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Iholle asetuttuaan emme osanneet eritellä mitään eroavaisuutta näissä kahdessa. Testipäivinä meikkasimme kasvoista puolet Starilla, puolet LFN:lla eikä päivän aikana tai sen päätteeksi voinut sanoa kumpi oli kumpi. Niin samanlaisia ne ovat. Pyysimme useampaan otteeseen ihmisiä tuijottelemaan meikattua ihoa kiusallisen läheltä, mutta muutamaan meikkigurua lukuunottamatta (jotka kommentoivat Star-puolen olevan pikkuriikkisen tasaisempi) kukaan ei huomannut käytössä olevan kaksi eri meikkivoidetta yhden sijaan.

 

Nude_swatch

 

Nuhteita nämä molemmat saavat kestostaan sekaiholla, jonka T-alue rasvoittuu vahvasti. Kumpikaan meikkivoide ei kestä ilman puuterointia koko päivää, vaikka lupaavat poikkeuksellista pysyvyyttä. Nelisen tunnin kuluttua T-alue kiiltää ikävästi ja suurimmat ihohuokoset ovat keränneet tuotetta reunoilleen. Veikkauksemme on, että rasvoittuvien ihotyyppien kannattaa valita erittäin kevyt kosteusvoide alle, ellei nenän jatkuva vessapaperointi haittaa. Kuivaihoiset taas saattavat tarvita alle kunnon kosteutusta, ettei lopputuloksesta tule kuivan näköinen.

Mietimme kovasti, että kumpi näistä on nyt sitten kokonaisuutena parempi, mutta koska emme mitään sen suurempia eroja huomanneet, on käsissä tasapeli. Molemmat tuotteet jättävät kauniin satiinisen pinnan, sulautuvat ihoon täydellisesti ja peittävät yllättäen hyvin ihon punaisuuden ja epätasaisuuden. Ilman puuterointia, ihohuokoset ja juonteet keräävät päivän mittaan tuotetta jonkin verran. Silti, ellei ihosi ole todella kuiva tai kovin rasvoittuva, todennäköisesti nämä molemmat tuotteet ilahduttavat!

Diorskin Star kustantaa n. 43,5 euroa  ja Rimmelin Lasting Finish Nude n. 10,9 euroa.

Onko siellä puolen ruutua samat kokemukset näistä tuotteista vai oletko ihan eri mieltä? Vinkkaa muillekin ja jätä arvostelu!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?