LOREAL PARIS - Nude Magique blur cream

 
3.0 (5)
Kirjoita arvostelu
blur cream
peittää isot ihohuokoset
tekee mitä lupaa
tasoittaa ihonsävyä
hyvä hinta laatusuhde

Kuvia

L'Oréal Blur.jpg

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Pohjustustuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Ohuesti kerrostettuna tuotetta saa hyvin työstettyä eikä se kasaannu liikaa kasvoille. Lopputulos on kaunis, ja iho tosiaan tulee blurratumman näköiseksi eli tasoittaa ihon sävyä sekä häivyttää ihohuokosia. Meikkivoide levittäytyy päälle hyvin ja lopputuloksesta tulee ihanan luonnollinen ja heleä. En käyttäisi tätä itsekseen, koska kaipaan peittävyyttä, mutta jos on valmiiksi hyvä iho niin varmasti sopisi myös yksinään käytettäväksi. Suosittelen kokeilemaan!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
  • peittää isot ihohuokoset
  • tasoittaa ihonsävyä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Tämä on minun luottotuote, nimensä mukaisesti "blurraa" ihohuokosia ja saa vaikutelman tasaisemmasta ihosta jättäen iholle kauniin heleyden. Pakkauksen suu aukko on myös pieni, joka mahdollistaa ettei tuotetta tule liikaa, sillä pienikin määrä tuotetta riittää hyvin isolle alueelle koska tuote on niin riittoisaa. Suosittelen!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • tekee mitä lupaa
  • peittää isot ihohuokoset
  • heleyttää kauniisti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
1.0

Rullautuu iholla ja vaatii pitkän työstämisen. Heti levittämisen jälkeen iho näyttää hyvältä: nimensä mukaisesti blurraa, häivyttää huokosia ja tasoittaa ihon sävyä. Mutta muutaman tunnin jälkeen iho kiiltää kuin peili! Jopa enemmän kuin ilman pohjustusvoidetta. Lisäksi puteli on hankala, suuaukko on hyvin pieni.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Marraskuu 12, 2014)
Kokonaisuus 
 
4.0

Itse tykkäsin!

Tuotteen koostumus on vaahtomaista ja pehmeää, ja tummemman voiteen sävy, eli tummalle iholle tarkoitettu väri, on melko neutraali ja sopii hyvin meille vaaleaihoisillekin! Omalle iholleni tuote levittyi samettimaisena, eikä lähtenyt rullaamaan (ellei tuotetta sitten levittänyt aivan älytöntä kerrosta..)

Tämä tasoittaa lupaustensa mukaisesti ihonsävyä. Kiilto häviää ja ihohuokoset silottuvat siinä määrin, etteivät ne ole enää niin näkyviä, kuin täysin paljaalla iholla. Juonteiden häivyttämiseen en osaa ottaa kantaa. Tummia silmänalusia tuote ei peitä ja silmäluomien verisuonet paistavat kyllä voiteen alta. Myöskään näppyjä tuotteen pigmentti ei riitä peittämään, mutta koska tuote muuten tasoittaa ihonsävyä, niin pienet näpyt ovat vähemmän näkyviä.

Tuotteen yhtenä mainoslauseena kehotetaan käyttämään voidetta joko sellaisenaan tai meikin alla. Itse käyttäisin tätä ehdottomasti meikin alla, sillä oma ihoni ei salli ihan näin raakaa todellisuutta, mutta sellaisina arki-/kotipäivinä, kun haluaa jotakin freesausta, muttei kuitenkaan viitsi alkaa meikkaamaan, niin tällä saa kyllä helposti hehkeämmän yleisvaikutelman!

Meikki levittyy pohjustusvoiteen päälle tasaisesti ja pehmeästi, ja iho näyttää raikkaalta ja heleältä! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

(http://allthelittleroyals.blogspot.fi/2014/05/loreal-nude-magique-blur-cream.html)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
L'Oréal Blur.jpg
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
2.0

Täytyy sanoa, etten ole mihinkään tuotteeseen ole oikeastaan ollut näin pettynyt :D Testeripaketista ulostautuvaa tahnaa ei aluksi mieltänyt meikinpohjustusvoiteeksi. Tuotetta suositellaan käyttämään nimenomaan meikkivoiteen pohjustamiseen tai sellaisenaan. Aloin kumminkin "työstää" tuotetta kasvoille! Tuote rullautui ainakin minulla samalla kun sitä levitti ja se jätti mielestäni tunkkaisen/pakkeloidun lopputuloksen :o Ihohuokosia tuote kumminkin häivytti jonkun verran, niinkuin tuotekuvaus lupaakin. Ei minun makuuni :/

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Ever-Matte Poreless Priming Perfector
Valmistaja: BECCA
 
5.0 (1)
Sensai Smoothing Water Make-up Base
Valmistaja: SENSAI
 
5.0 (2)
L’Oreal Paris Infallible Anti-Redness Primer
Valmistaja: LOREAL PARIS
 
4.5 (1)
Photo Finish Light
Valmistaja: SMASHBOX
 
4.5 (1)
Touche Eclat Blur Primer
Valmistaja: YVES SAINT LAURENT
 
4.5 (1)
Primed&Poreless Skin Smoothing Face Primer
Valmistaja: TOO FACED
 
4.5 (2)