NARS - Noveau Monde duo

 
4.5 (1)
Kirjoita arvostelu

Kuvia

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomivärit
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.5

Beautify:n testituotteista NARSin Noveau Monde ihastutti värimaailmallaan. Värikuvaukset on merkin kotisivujen mukaan metallic silver lilac sekä rich olive gold. Tällä kertaa ne kuvaavat sävyjä hyvin. Tavallisesti yhdistän kultaan taittavan olivinvihreän lämpimään ja sen vuoksi tämä vaaleavioletti tai lila olikin hyvin erikoinen yhdistelmä. Sävy pari oli taas sellainen, jota en olisi itse ostanut, mutta johon ihastuin palavasti meikkausviikon aikana.

Siinä missä Habanera-duon kanssa jouduin pähkäilemään mitä tekisin ja miten yhdistelin oli tässä helpompi keksiä miten luomivärejä käyttäisi. Toki se, että vihreä on suosikkisävyni silmämeikissä tasoitti tietä melkoisesti. Meikeissä on käytetty Make Up Storen mattaista Vanilla-sävyä kulmaluulla sekä Urban Decayn Naked-paletin hohtavaa Virgin sävyä, muutoin meikit leikittelevät Noveau Monde duon sävyillä ja niiden kerrostamisella.

Pigmentit ovat molemmissa sävyissä erinomaiset ja hiukan karhealla aplikaattorilla levittäessä ne eivät varise yhtään. Käytän meikkien tekemisessä aplikaattoria värien levitykseen ja teen vasta häivytykset synteettisellä siveltimellä. Koostumus on mukavan pehmeä, jota on helppo työstää ja häivytykset valmistuvat kuin itsestään.

Olen ihonsävyltäni lämmin ja vaikka violetti/lila on viileähkö, se ei ole mitenkään jäätävän kylmä. Pidän valtavasti myös tästä väriyhdistelmästä noin yleensäkin. Yleensä vihreä yhdistetään "helppoon" kultaan, mutta tämä saa ajattelemaan myös muita värejä ja olemaan ennakkoluulottomampi.

Olen aikeissa kokeilla tämän duon violettia ja Habaneran teräsminttua sillä uskoisin, että yhdistelmä toimii. Nyt kun NARS-luomivärit on arvosteltu aion jatkaa niiden yhdistelyä oman bloginpuolella ja miettiä samalla kuinka sävyt saa toimimaan uusilla tavoilla.

NARSin duot maksavat merkin omassa nettikaupassa 34 € ja suosittelen Noveau Mondea tyypille, joka etsii uutta tapaa käyttää vihreää luomiväriä. Vasta vihreään tutustuvalle yhdistelmä voi tuntua hiukan erikoiselta.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Max Factor Excess Shimmer Eye Shadow luomiväri 7 g
Valmistaja: MAX FACTOR
 
5.0 (1)
Jumbo Eyeshadow Pencil
Valmistaja: NYX COSMETICS
 
5.0 (4)
Eyeshadow Pan
Valmistaja: MAKEUP GEEK
 
4.8 (2)
Shroom
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.8 (4)
Coloricon Eye Shadow Single
Valmistaja: WET N WILD
 
4.7 (9)
Amberlights
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.7 (3)