Nopea resepti kauniisiin käsiin

4.4.2015 - VALOKEILASSA

Beautifyn editorialissa ei kynsijuttuja oikein ole näkynyt. Syitä siihen on kaksi. Ensiksikin meidän lakkaustaidot rajoittuvat värin sutimiselle kynnelle (epätasaisin lopputuloksin) ja toiseksi kärsimme todella kuivista käsistä ja ei-niin-kovin-siisteistä kynsinauhoista. Tuo yhdistelmä ei tarjoa kovinkaan hienoja visuaalisia elämyksiä…

Kuitenkin, kiitos aivan mahtavan budjettilöydön, käsien iho ja erityisesti kynsinauhat ovat nyt jopa suht. normaalissa kunnossa. Lidlin Cien merkin alle kaksi euroa maksava Hydro Hand Cream on ansaitsee hurraatanssin tai pari! Manteliöljyä ja karitevoita sisältävä voide on koostumukseltaan kevyt ja imeytyy hetkessä. Käsien iho jää pehmeäksi ja kimmoisaksi ilman tahmeaa tunnetta.

Incin alku: Aqua, Glycerin, Cetyaryl Alcohol, Heliantus Annuus Hybrid Oil, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalys Dulcis Oil…

natural code swatch

 

Kun kädet näyttivät jo paremmilta, alkoi tehdä mieli lakata kynnet. Lumene Natural Coden minilakat eivät ole sieltä kaikkein loisteliaimmasta päästä (Beautifyssa 3.1/5), mutta koska näissä kynsissa kaikki lakat chaneleista essiehin pysyvät lohkeamatta maximissaan 2 päivää, painoi vaakakupissa enemmän kivat sävyt ja huokea hinta. Violettiin taittava tumma malva Mocha Magic ja kultaisen-hopeisen-harmaa shimmerlakka Trouble Maker toimivat kivasti yhdessä.

Lakkoja voisi kerrostaa keskenään ja tehdä kauniita kuvioita, mutta näillä taidoilla tyydyimme lakkaamaan molempien käsien nimettömän Trouble Makerilla ja muut kynnet Mocha Magicilla. Trouble Makeriä piti kerrostaa kolme kerrosta, jotta lopputuloksesta tuli lähes täysin peittävä. Mocha Magic vaati kaksi kerrosta. Kuivumisnopeus oli keskiluokkaa. Moitteita nämä minilakat ovat saaneet nopeasta kuivahtamisestaan pulloon, mutta esimerkiksi eri sävyjen kokeiluun pikkupullot ovat mainioita.

Samaa mieltä vai eri mieltä näistä tuotteista? Jätä arvostelu!

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?