NikkieTutorials – kauneusguru Hollannista

16.4.2015 - IHANAA EXTRAA

Huhtikuun YouTube-vinkki on lahjakas Nikkie ja hänen kanavansa NikkieTutorials. Nikkien tavaramerkkejä ovat, mielettömien meikkaustaitojen lisäksi, täydellisyyttä hipova meikkipohja (Nikkien iho on aina kuin photoshopattu!) ja voimakkaat silmämeikit.

Nikkien meikit ovat usein erittäin huoliteltuja; monikaan meistä ei tee ainakaan arkimeikkiään yhtä pitkän kaavan mukaan tai laita irtoripsiä kun kyseessä on ”luonnollinen lookki”. Silti, kanavan tutoriaalit ovat erittäin viihdyttäviä ja niistä on helppo poimia elementtejä omaan käyttöön. Lisäksi videoissa esiintyvät tuotevinkit ovat superhyödyllisiä (Illamasquan Heroine on jo ostoskorissa)!

Tässä meidän suosikkipoimintoja: ensimmäisenä Nikkien versio päivämeikistä ja simppeli kampaus.

Toisena nostona Khloe Kardashianin Cosmopolitan-kansikuvasta inspiraation saanut meikkitutoriaali. Tätäkään lookkia ei välttämätä tulisi mieli loihtia klo 7 aamulla ennen bussiin juoksua, mutta inspiraationlähteenä toimii hyvin!

Viimeisenä bongauksena vähän vanhempaa tuotantoa. Suhteellisen vakuuttavat nuo Nikkien häivytystaidot…

Oliko Nikkie jo ennestään tuttu vai saitko tästä uuden kauneusgurun seurauslistalle?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?