LUMENE NATURAL CODE - Skin Perfector 2 in 1

 
2.4 (6)
Kirjoita arvostelu
hillitsee kiiltoa
tykkään pakkauksesta

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kivipuuterit
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

Tämä on aika tujua ja paksua puuteriksi vaan on enemmänkin meikkipuuteri. Tekee todella mataksi ihon ja on myös aika peittävää itselleni. Tästä löytyy sopivan vaalea sävy omalle iholleni, joten siitä plussaa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
1.5

Yleensä vaalein puuterisävy on sopiva omalle iholle, mutta tämän tuotteen kohdalla vaalein on melkein valkoinen. :D Se ei kuitenkaan ole pääsyy, miksi tämä puuteri ei ollut mun mieleen. Koostumus on ihan hyvä ja puuteri levittyy kivasti, mutta korostaa kuivia kohtia. Tekee ihosta jotenkin ruman näköisen. Lisäksi puuteri murenee helposti, ei tarvitse paljon pakkausta kopauttaa kun puuteri on jo palasina.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei

Kivipuuterit

  • tykkään pakkauksesta
  • hillitsee kiiltoa
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Joulukuu 28, 2013)
Kokonaisuus 
 
1.5

Meikkipuuteriksi minäkin tämän miellän, kuten T_Mariakin tuolla teki :)

Olen ostanut näitä viime vuosien aikana 2 kpl (en tosin tajua että miksi, vissiin en muistanut miten huono tämä tuote on...), tosin viimeisen ostin tarjouksesta vitosella. Turhaan tuhlasin senkin vitosen :( Hyvä puoli tässä on se, että ainakin on vaalea. Usein kun monet meikkituotteet tuppaavat olemaan liian ruskeanoransseja. Noh, tämä on hieman liiankin vaalea, jauhoinen. Ei levity iholle, niihin kohtiin joihin tätä sutii, jää valkoiset rannut (pitäisi tosin koittaa ehkä tummempaa sävyä). Tämä ei myöskään ns. sulaudu ihoon, vaan jää paakkuiseksi ja talkkiseksi. Ei toimi myöskään meikin korjailussa. Eeeei tämä nyt kyllä toimi oikein mitenkään päin ajateltuna.

HInta taitaa olla jotakin kympin luokkaa. Pakkauksessa ei peiliä, tosin sehän maksaisi, että kympin tuotteessa harvoin sellaista onkaan.

En osta kyllä kolmatta kertaa -en edes alelaarista!

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
2.5

Ostin kokeiluun tämän tuotteen, vaikka en juuri ole meikkipuutereiden ystävä niiden tunkkaisen koostumuksen takia. En odottanut tältä tuotteelta mitään erityistä ja hyvä niin. Vaalein sävy oli minulle sopiva. Koostumus on perinteinen kivipuuterimainen ja jonkun verran pölyävä. Koostumus ei sopinut omalle iholle, kasvot näytti liian mattapintaisille. Meikkipuuteri korosti joitakin yksittäisiä kasvojen kuivia kohtia. Pakkaus on näppärän kokoinen ja kanteen napsautettava peili on kiva ekologinen pikku idea Lumenelta. Toimii parhaiten seka/rasvoittuvalle iholle.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.0

Onkohan tämä väärässä osiossa? 2-in-1 viittaisi meikkipuuteriin, samoin nimi Powder Makeup, ja sellaisena minä olen tätä käyttänyt ja nyt arvostelen.

Natural Code on suunnattu edulliseksi vaihtoehdoksi nuorille, eikä tämä mielestäni huono tuote olekaan ehkä ensimmäiseksi meikkipuuterikokeiluksi. Värisävyjä on vaaleitakin, mikä on tietenkin plussaa, lisäksi kierrätettävä peili on hyvä idea. Tuotteella saa peittävyyttä, mutta silloin on oltava tarkka, ettei meikistä tule liian paksu tai puuterimainen. Suosittelen kokeilemaan levittämistä esimerkiksi kabukilla ja käyttämään vippaa vain selvästi punoittaviin kohtiin.

Kokonaisuutena tämä lienee keskinkertainen tuote, tosin yksikään meikkipuuteri ei ole ollut täysin mieleeni, sillä ne eivät vain toimi ihollani. Sopii hyvin jumppakassiin, jotta voin peittää nopeasti pahimpia punoituksia jumpan jälkeen, jos on tarvetta sellaiseen.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
2.5

Keskinkertainen puuteri, joka on kevyt peittävyydeltään. Näyttää ehkä jotenkin kuivalta iholla, eik kestä kovin kauan. Ihan OK meikkivoiteen päällä. En ostaisi uudelleen, parempiakin löytää tällä hinnalla.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Select Sheer Pressed
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (1)
Sexy Mama Anti-Shine Translucent Powder
Valmistaja: THEBALM
 
4.4 (5)
Urban Decay De-Slick Mattifying Powder
Valmistaja: URBAN DECAY
 
4.0 (1)
CC Color Correcting Puuteri
Valmistaja: LUMENE
 
4.0 (8)
we care icon makeup powder
Valmistaja: WE CARE ICON
 
4.0 (1)
Fit Me Pressed Powder
Valmistaja: MAYBELLINE
 
4.0 (9)