NARS - Nars Violetta

 
4.5 (1)
Kirjoita arvostelu

Kuvia

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomivärit
Kommentteja
(Updated: Tammikuu 20, 2014)
Kokonaisuus 
 
4.5

Nars kuvailee paletin sävyjä seuraavasti: vaaleampi mattasävy on "Smoky lavender" ja hiukan tummempi "Soft metallic violet". Kuvaukset osuvat varsin kohdalleen, ja molemmat sävyt ovat osoittautuneet todella monikäyttöiseksi.

Kummassakin värinapissa riittää pigmenttiä, ja vaalea mattasävykin riittää yksinään peittämään varsin hyvin. Luulin aluksi että metallinen violetti on näistä kahdesta se pigmenttisempi, mutta pitkän testailun jälkeen totean että mattasävy on silti näistä voimakkaampi, vaikka vaaleampi onkin. Molemmat värit häivyttyvät varsin helposti, ja niiden välinen raja luomen keskiosassa oli todella helppo häivyttää.Violettalla saa kuitenkin aikaan tummempaakin jälkeä, kun mukaan ottaa yhden edes hiukan tummemman sävyn.

Violetta on sellainen duo jota en olisi itse ehkä ollut ensimmäisenä tilaamassa, mutta johon olen käytön myötä kiintynyt syvästi. Sen sävyt ovat loistavia perussävyjä joita osaa kaivata kun niitä on muutaman kerran kokeillut. Värien laatu on loistava, ja ne pysyvät luomella kellon ympäri oikean pohjustuksen kanssa. Ilman pohjustusta en ole värejä edes kokeillut, sillä omat silmäluomeni ovat niin helposti rasvoittuvat ettei niillä pysyisi ilman pohjustusta mikään. Violetta on turvallinen valinta hiukan aremmalle meikkaajalle, mutta sopii hyvin myös kokeneemman meikkipakkia täydentämään. Omien testailujeni perusteella olen syvästi rakastunut.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Max Factor Excess Shimmer Eye Shadow luomiväri 7 g
Valmistaja: MAX FACTOR
 
5.0 (1)
Jumbo Eyeshadow Pencil
Valmistaja: NYX COSMETICS
 
5.0 (4)
Eyeshadow Pan
Valmistaja: MAKEUP GEEK
 
4.8 (2)
Shroom
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.8 (4)
Coloricon Eye Shadow Single
Valmistaja: WET N WILD
 
4.7 (9)
Amberlights
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.7 (3)