URBAN DECAY - Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup

 
3.3 (3)
Kirjoita arvostelu
heleyttää kauniisti
kauniin luonnollinen lopputulos
sulautuu ihoon täydellisesti
helppo levittää tasaisesti
ei tummene päivän mittaan

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Meikkivoiteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Hinnakas, mutta hyvä tuote! Kevyt koostumus, levittyy tasaisesti ja mielestäni ainakin keskipeittävä. Peittää mukavasti aknearvet ja tasoittaa ihon sävyn, mutta pahimmat näpyt ja tummat silmänaluset voivat jäädä näkyviin. Sulautuu ihanasti ihon sävyyn muutama minuutti meikkivoiteen laittamisen jälkeen. Ei korosta ihon epätasaisuutta, mutta ei myöskään tunnu "parantavan" ihon epätasaisuuksia. Kestää kasvoilla pitkään, jos sipaisee päälle hieman puuteria.
En välttämättä ostaisi uudelleen n. 40 € hinnan vuoksi, edes hieman edullisemmin kyllä. Ehdoton plussa Urban Decayn eläinkokeettomuudesta ja tuotteen vegaanisuudesta.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • tekee mitä lupaa
 • tykkään pakkauksesta
 • ei tummene päivän mittaan
 • helppo levittää tasaisesti
 • pitkäkestoinen
 • heleyttää kauniisti
 • sulautuu ihoon täydellisesti
 • kauniin luonnollinen lopputulos
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.5

Hyvä luonnollinen meikkivoide, vaikkei ehkä omiin tarpeisiin paras mahdollinen. Meikkivoide on kevyesti peittävä, joten itse käytän tätä sellaisina päivinä, kun ihossa ei kauheasti ole epäpuhtauksia. Tämä näyttää iholla luonnolliselta ja kuulaalta. Jos mulla on kuitenkin epäpuhtauksia, ei tämä ole riittävän peittävä. Pysyvyys ei ole parhaasta päästä, omalla sekaihollani tämä toimii parhaiten viileämpinä vuodenaikoina. Pakkaus on tyylikäs ja sävyvalikoima hyvä.

Jos maksan meikkivoiteesta lähemmäs 40 euroa, toivoisin ainakin vähän parempaa pysyvyyttä ja ehkä peittävyyttäkin. Sen takia en ole ostamassa tätä uudelleen juuri nyt, mutta myöhemmin saattaisin ostaa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • tekee mitä lupaa
 • tykkään pakkauksesta
 • ei tummene päivän mittaan
 • helppo levittää tasaisesti
 • ei korosta kuivia kohtia
 • ei tuki ihohuokosia
 • heleyttää kauniisti
 • sulautuu ihoon täydellisesti
 • kauniin luonnollinen lopputulos
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
2.5

Harvemmin hyppään mihinkään hypetrainiin mukaan, mutta tämän kohdalla tein poikkeuksen ja hyppäsin. Lähinnä siksi, että monia kymmeniä arvosteluja luettuani ja kuultuani en ollut löytänyt tästä keltään juuri mitään pahaa sanottavaa, ja ihotyypistä riippumatta ihmiset tuntuivat tätä suosittelevan. Vaaleaihoiset vannoivat vaaleiden sävyjen olevan tarpeeksi vaaleita, ja vaikka olen jo kymmeniä kertoja todennut etten oikeasti lähes valkoisena ihmisenä voi luottaa näihin kommentteihin, luotin silti. UD ei vielä silloin ollut eksynyt Suomen markkinoille, joten Feelunique auki, 32 euroa kiitos näkemiin.

No, mielikuvani kaikkivoipaisesta ihmemeikkivoiteesta murenivat kyllä käsiin heti ensimmäisellä käyttökerralla. Minulla on rasvainen sekaiho, ja oletin että semimatan lopputuloksen lupaava meikkivoide olisi tällaisellakin ongelmaiholla ihan käyttökelpoinen, vaan väärässäpä olin. Riippumatta primeristä, puuterista tai meikinkiinnityssuihkeesta tämä ei kestä ihollani hyvän näköisenä kuin pari tuntia, kunnes saan painella nenänpieliini kasautunutta ällöttävää limavoidetta pois. Rasvoittumista tämä ei siis juurikaan siedä, ja lopputuloskin on kyllä kaikkea muuta kuin semimatta - se on ihan rehellisesti sanottuna heleyttävä, jopa kuulaan pinnan jättävä luonnollinen meikkivoide etenkin kostella meikkisienellä levitettynä. Itse olen ihotyypistäni riippumatta enemmän mattaisten lopputulosten ystävä, joten tämänkään makuasian vuoksi en voi tälle pisteitä antaa. Meikkivoiteen mainostetaan myös sisältävän jonkunlaisia ihonhoidollisia etuja, mutten ole meikkivoiteen jatkuvasta käytöstä huolimattakaan huomannut kovin kummoisia tuloksia ihoni kunnossa. Toisaalta se ei myöskään tee mitään hirveyksiä herkälle iholleni tai ärsytä sitä.

32 eurolla voisi kuvitella saavansa lasisen pullon, mutta tässä se on muovia. Toisaalta muovinen pakkaus on kätevä tuotteen kanssa matkustellessa ja ylipäätään sen kanssa touhutessa, mutta pakostikin miettii, kuinka paljon tuotteen hinnassa loppujen lopuksi onkaan ilmaa. Pullo on hyvin kevyt ja toki tyylikäskin, ja pumppusysteemi on yllättävänkin toimiva ja mukava käyttää, siitä plussaa.

Koostumukseltaan meikkivoide on todella nestemäistä ja juoksevaa. Itsellä kaikkien omien meikkivoiteideni ravistelu tulee jo selkärangasta, mutta etenkin tämän kanssa se kannattaa muistaa, ja samasta asiasta muistuttaa myös pullo itse. Tuotteessa on mieto, hankalasti kuvailtava tuoksu, joka haihtuu kyllä suhteellisen pian eikä tosiaan aiheuta itselleni mitään ongelmia, vaikka yleensä hajusteita välttelenkin. Peittävyys on kevyestä keskiluokkaan, itse odotan ja odotin parempaa peittoa yhdellä kerroksella kuin mitä tämä tarjosi.

Olen tosiaan todella vaalea väriltäni, ja oikean sävyisen meikkivoiteen löytäminen oman ihoni spekseillä on joka kerta aivan järjetön haaste. Olen sävyltäni hyvin neutraali, hieman kuitenkin keltaiseen taipuva, kun taas kalpean ihon meikkivoiteet ovat lähes poikkeuksetta punapohjaisia ja hapettuvat aina. Tästä syystä päädyin tilaamaan toisiksi vaaleimman sävyn 1.0, jonka pitäisi olla lämpimämpi, keltaiseen taittava sävy sarjan vaaleimman, viileään taittavan 0.5-sävyn sijaan. No, ei tämä kyllä erityisen keltapohjainen ole, ja lisäksi vielä hapettuu hieman oranssihtavaksi kuivuttuaan. Sävy on myöskin liian tumma yksinään käytettäväksi, joten joudun sekoittamaan mukaan hieman valkoista meikkivoidetta. Pettymys siis siltäkin osin.

Meikkivoide on kasvoilla ihanan kevyen tuntuinen ja sitä on helppo työstää. Nestemäinen pehmeä koostumus leviää ja blendautuu vaivattomasti etenkin sienellä. Tuote on myös vegaaninen, joka on myöskin plussan arvoinen ominaisuus. Kokonaisuutena tämä oli itselleni kuitenkin pettymys, enkä enää saa itseäni käyttämään tätä kuin korkeintaan pikaiselle kauppareissulle. Lähtökohtaisesti tuotteen luonnehditaan olevan kaikkien ihotyyppien kaveri, mutta väitän tämän olevan vähän höpöhöpöä. Päädyn kuitenkin suosittelemaan tuotetta, sillä vaikka itse en sen ykköskohderyhmää olekaan, voisin kuvitella että tummemman ihonsävyn, etenkin normaalista kuivaan ihotyypin omaavat ihmiset voisivat nauttia tästä. Ehkä itsekin annan tälle talven tultua vielä mahdollisuuden, kun ihoni kärsii elottomuudesta, pintakuivuudesta ja rasvan eritys hieman vähenee.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • ei tuki ihohuokosia
 • heleyttää kauniisti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Shiseido Radiant Lifting Foundation SPF 15
Valmistaja: SHISEIDO
 
5.0 (1)
Acne Fighting Foundation
Valmistaja: E.L.F COSMETICS
 
4.5 (1)
Ultra foundation (zero minus)
Valmistaja: FACE ATELIER
 
4.5 (1)
Skin Base Foundation
Valmistaja: ILLAMASQUA
 
4.5 (1)
M.A.C Studio face & body foundation
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (2)
Vitalumiere Aqua SPF 15
Valmistaja: CHANEL
 
4.5 (1)