Mitä jos hiusöljyt eivät vain sovi?

5.5.2015 - HIUKSEN HIENOSTI

Hiusöljyt ovat mainioita silottamaan ja hoitamaan hiusta. Jotkut meistä törmäävät kuitenkin ärsyttävään ongelmaan: hiukset latistuvat ja tuntuvat rasvaisilta, vaikka miten maltillisesti annostelisi. Varsinkaan ohuet kutrit eivät aina jaksa pysyä ilmavina kevyenkään öljyn alla. Tällöin kannattaa kääntää katse kosteuttavien monitoimituotteiden suuntaan.

Sebastianin Potion 9 (n. 26 €) on hoitava muotoiluvoide, jota voi käyttää jätettävänä hoitoaineena kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Pirteän oranssi voide silottaa pois suurimmat pörröisyydet ja tekee hiuksista ryhdikkäämmät jättämällä pienen tuen tunteen niihin. Potion 9 ei kuitenkaan lähmää hiuksia, vaan jättää ne joustaviksi. Lisäksi kuivumisaika lyhenee mukavasti ja hiuksiin tulee kaunis kiilto.

Kevyen tuen lisäksi kukkaistuoksuinen Potion 9 kosteuttaa ja pehmentää hiusta. Sebastian muutti voiteen ainesosalistaa joitain vuosia sitten vähempiproteiiniseksi, mikä suututti suurimmat fanit. Muutoksesta huolimatta uudemmastakin versiosta löytyy tehokkaita kosteuttajia sekä rakennepaikkaavia ainesosia. Suhteellisen hyväkuntoiselle hiukselle Potion 9 on siis riittävän hoitava. Kaikkein kuivimmat ja vaurioituneimmat latvat saattavat kyllä kaivata tujumpaa tuotetta.

sebastian potion 9_gliss bb hair beautifier3

 

Glissin Hair Repair BB 11 in 1 Hair Beautifier (n. 6 €) on jätettävä hoitoaine, joka silottaa, auttaa takkujen setvimisessä ja tekee latvoista pehmeät. Makealta tuoksuva voide on erittäin juoksevaa ja imeytyy hiukseen kokonaan, kalvoa jättämättä. Hair Beautifier toimii mukavasti niin kosteissa kuin kuivissakin hiuksissa ja se lupaa ehkäistä hiusten haurastumista.

Koska Hair Beautifier on hyvin kevyt ja sen kosteutustehot maltilliset, karheat ja erittäin vaurioituneet hiukset eivät välttämättä tähän tuotteeseen rakastu. Jos pieni hoiva ja apu takkujen oikomiseen riittää ja pahin pelko on latistunut tukka, ei tämä ole yhtään hullumpi vaihtoehto.

Onko siellä kokemusta näistä tuotteista? Vinkkaa omasta suosikistasi ja jätä arvostelu! Jos arvostelet tuotteen Beautifyhin 12.5.2015, osallistut Dr. Hauschka -tuotepaketin arvontaan!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?