Suosikkeja Etelä-Koreasta: Missha BB-voide ja Innisfee Mineral Powder

9.10.2016 - MEIKKIPUSSILLA

Beautifylle tuunatun Bearel-kauneusboksin tutkailu jatkuu! Ihonhoitotuotteiden lisäksi eteläkorealaisilla brändeillä on laaja valikoima laadukkaita meikkejä. Usein aasialaiset meikit eivät tyydy ”vain” kaunistamaan ihoa vaan ne sisältävät myös hoitavia ja kosteuttavia ainesosia -> saatavana on tuplahyödyt siis 🙂

Missha M Perfect Cover BB Cream SPF42 (16,9 €)

Misshan BB-voide on yksi suosituimpia bb-voiteita. Se on ns. aito bb-voide, eli sekä peittää ihon pieniä virheitä että hoitaa ihoa. Perfect Cover on myös melko kosteuttava bb-voide; sen ainesosalistalla kiikkuu mm. hyaluronihappo. Perfect Coverin jälki kasvoilla on todella kaunis ja luonnollinen: iho näyttää lähes meikittömältä mutta silti melko virheettömältä.

Perfect Cover on koostumukseltaan paksuhkoa ja samaan aikaan ohuelti levittyvää. Sen peittokyky on yllättävän hyvä, varsinkin kun reippaasti kerrostaminen onnistuu helposti. Punoituksen saa piiloon ja sameuden kirkastettua. Plussaa on myös, että tuotetta on todella helppo käyttää aamuisin ihan sormin kasvoille pyöriteltynä ja peitevoidetta enemmän peittoa kaipaavin kohtiin sipaisten. Jos haluat tuloksesta mahdollisemman peittävän, levitä tuote Beauty Blenderillä tuputellen.

Pysyvyys kasvoilla riippuu ihan ihon ominaisuuksista. Kiiltelyyn taipuvaiselta nenältä Perfect Cover uhkaa livetä ilman meikkipohjan korjailua, mutta kuivalla ja normaalilla iholla tämä bb-voide kestää todella nätisti koko päivän.

Jos ja kun itselle sopiva sävy mietityttää, kannattaa hyödyntää Bearelin Perfect Cover -näytevalikoima ja napata muutama eri sävy kokeiluun.

Missha M BB Boomer pohjustusvoide (16,9 €)

Misshan primeri lupaa hoitaa ja kosteuttaa ihoa samalla kun se pidentää meikin kestävyyttä. Tämä primeri onkin sopiva erityisesti kuivalle, normaalille ja pintakuiville kasvoille. Jos ihosi on taas kiiltelyyn taipuvaista sorttia, ei BB Boomer ole välttämättä se kaikkein paras valinta.

Tämä pohjustusvoide levittyy iholle mukavan pehmoisesti ja lopputulos jää luonnollisen heleäksi. Pohjustaja jättää jälkeensä painottoman tuntuisen pinnan, johon BB- tai meikkivoiteen on helppo tarrata. Se ei ”täytä” kovinkaan hyvin syviä ihohuokosia, mutta tasoittaa muuten ihon pintaa.

Innisfree No-Sebum Mineral Powder (14,9 €)

Jos BB Boomer -pohjustaja on enemmän kuivuuteen taipuvan ihon juttuja, niin Innisfreen voimakkaasti mintulta tuoksuva mineraali-irtopuuteri on rasvoitttuvan ihon kaveri. Talkiton puuteri on höyhenen kevyt ja kasvot mattaiseksi jättävä. Se blurraa ihoa tasaisemmin näköiseksi ja jättää mm. poski- ja korostuspuuterien levitykselle todella kivan pinnan.

Puuterin hienojakoisuuden ansiosta kasvot eivät onneksi jää tunkkaisen puuterisiksi, mutta kannattaa huomioida, että tässä tapauksessa matta tarkoittaa oikeasti mattaa. Ei edes satiinisen mattaa, vaan mattamattaa. Jos siis pidät heleästä ja kuulaasta jäljestä, meikin viimeistely kunnon highlighterin avulla on enemmän kuin suositeltavaa.

Puuterin tuoksu ja sen hienojakoisen koostumuksen pöllyävyys saattaa jakaa mielipeitä, mutta hintaisekseen tässä on mainio kiillonhillitsijä! No-Sebum Mineral Powder on saanut Beautifyssa hehkutusta 4.5/5 tähden verran.

Oliko tässä joukossa tuttuja? Jos innostuit, kannattaa tutustua Bearelin meikkivalikoimaan tarkemmin!

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi





OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?