CLINIQUE - Mild Clarifying Lotion

 
4.1 (4)
Kirjoita arvostelu
KATSO AINEOSAT
WATER, BUTYLENE GLYCOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, CYCLODEXTRIN, SALICYLIC ACID, PANICUM MILIACEUM (MILLET) PLANT GLYCOPROTEIN EXTRACT, ALOE BARBADENSIS (ALOE), ARGININE, PEG-10 SOYA STEROL, CETETH-20, DIMETHICONE, CETETH-2, DIMETHICONE COPOLYOL, HEXADECANOL, M

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kasvovedet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.5

Mild Clarifying Lotion on ollut vakkarikäytössä jo jonkin aikaa. Se raikastaa ja elävöittää väsynyttäkin ihoa, eikä kuivata. Olen kokenut muut Cliniquen kasvovedet numeroilla 1-4 ihan liian vahvoiksi ja kuivattaviksi, mutta Mild on juuri hyvä. Pakkaussuunnittelun voisi kyllä jo uudistaa 2010-luvulle.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Tämä ihoa kuoriva ja kirkastava kasvovesi on mukava tapaus, josta ihoni näyttää tykkäävän! Tuote on tarpeeksi mieto, mutta ei silti mikään tehoton tapaus. Säännöllisellä käytöllä on varmasti ollut oma osuutensa sen suhteen, että ihoni on pehmeä, kirkkaampi ja näpyttömämpi-olen käyttänyt tuotetta n. kolme kuukautta. Cliniquen clarifying lotion 1 on kylläkin tehokkaampaa, mutta samalla kuivattavampi tapaus. Välillä toivon, että tuote olisi asteen tehokkaampi mutta säännöllisessä käytössä se voi sitten taas olla huonompi juttu ihon kuivumisen kannalta. Koska tuote kuorii kemiallisesti ihoa, on tärkeää muistaa suojata iho UVA ja UVB-säteiltä!

Samoin kuin muut arvostelijat, motkotan tuotteen pullosta, alkuun annostelu oli vaikeaa ja tuotetta hulahti aina liikaa! Pumppu olisi kiva juttu, tai ainakin pienempi annosteluaukko. Pullo on lisäksi aika, nooh, 70-lukulainen, Clinique voisi pikkuhiljaa päivittää pakkauksiaan tälle vuosituhannelle.

Tuote on mukavan paksua, aavistuksen geelimäistä. Pullossa se näyttää vähän marmorilta. Levitin tuotteen aluksi käsin kasvoille, mutta huomasin jonkin ajan päästä sen käden nimettömän, jolle tuotetta kaadoin, jomottavan sivusta sormen tyven kohdalta! Siirryin perinteiseen vanulapputyyliin ja sormijomotuskin loppui eli suosittelen varovaisuuteen tuotteen annostelussa, siis jos tuotetta hulahtaa ihon ohuimmille kohdille jostain syystä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Ihoni ei tykkää kasvovesistä joissa on alkoholia vaikka rasvoittuva ihotyyppi onkin. Tämä Cliniquen kasvovesi on osoittautunut mahtavaksi tuotteeksi! Käytin pitkään aamuin illoin ja kun noin kuukausi sitten siirryin käyttämään aamuisin toista kasvovettä, huomaan eron ihon kunnossa. Mustapäitä ja muita näppyjä on nyt enemmän joten luulen että täytyy siirtyä jälleen myös aamulla tähän tuotteeseen.
Purkki ei tosiaankaan ole paras mahdollinen, suuaukko on niin iso että sieltä hulahtaa turhan paljon tuotetta, ja lisäksi pidemmän käytön jälkeen suuaukko sekä purkin yläosa sotkeentuvat kuivuneesta kasvovedestä. Olenkin siirtänyt osan kasvovedestä pienempään pulloon jossa on kätevämpi korkki.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Hinta-laatusuhteeltaan tosi hyvä kasvovesi kuivemmallekin iholle. Todella riittoisaa ja koostumukseltaan helposti levittyvää. Pienet miinukset tulee pullosta, josta on jotenkin vaikea ottaa ja annostella tuotetta. Levitän sormin, koska vanulappua käyttäessä ainetta tuntuu menevän jonkin verran hukkaan. Kasvovedessä on mielestäni ihan riittävästi salisyylihappoa päivittäiseen käyttöön ja säännöllisen käytön vaikutukset huomaa kyllä iholla, se on kirkkaampi ja tasaisempi. Aion käyttää tätä välillä jatkossakin.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Facial Toner
Valmistaja: DR HAUSCHKA
 
4.8 (2)
facial toning lotion
Valmistaja: DERMOSIL
 
4.7 (3)
VALO Glow refresh kasvosuihke
Valmistaja: LUMENE
 
4.5 (1)
Wonder Pore Freshner
Valmistaja: ETUDE HOUSE
 
4.5 (1)
Balancing Toner
Valmistaja: MADARA
 
4.5 (1)
Ultra Facial Toner
Valmistaja: KIEHL'S
 
4.5 (1)