Mikä Beautify on?

2.8.2013 - Yleinen

Mikä Beautify on?

 

Beautify on interaktiivinen kosmetiikkamedia, jossa käyttäjät voivat lukea ja kertoa kosmetiikan käyttökokemuksistaan. Beautify ei kuitenkaan tule rajoittumaan pelkäksi käyttökokemusfoorumiksi. Palveluun tullaan lisäämään uusia ominaisuuksia sitä mukaan kun mahtavia ( ja toteutuskelpoisia) ideoita syntyy! Jos mielessä liikkuu kehitysideoita, joilla sivustostamme saisi juuria sinua paremmin palvelevan, laita ihmeessä viestiä osoitteeseen info@beautify.fi

Jäsentemme lisäksi myös Beautify tuottaa monenlaista kosmetiikkaan liittyvää sisältöä. Alla olevaan taulukkoon on koottu yleisimmät Beautifyn tuottamat sisältötyypit.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?