GUERLAIN - Meteorites Perles

 
4.3 (2)
Kirjoita arvostelu

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Korostustuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Käytin Guerlainin puuteripalloja viime talvena ja tykkäsin kovasti. Ihoni on herkkä ja taipuvainen kuivumaan, joten tämä puuteri sopi minulle mainiosti piristämään ja elävöittämään. Minulle ei tule näppyjä tms. kasvoihin, mutta joskus ihoni näyttää väsyneeltä. Tämän puuterin kanssa en käyttänyt kuin peiteainetta alla ja ihoni hehkui upeasti. Tätä tuotetta ei iholla "näe", eikä se peitä mitään, mutta jotenkin se vain paransi ihoni ulkonäköä. Nykyään haluan ihoni pienen punoituksen kokonaan peittoon ja käytän Diorin Nude Fresh Glowta, koska siinä on jonkin verran peittoa.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Rakastan näitä pikku palloja! Olisi pitänyt ehkä laittaa Meteorites Perles puuteri-kategoriaan, sillä ohjeessahan neuvotaan käyttämään koko kasvoille tätä. Itselläni on rasvoittuva iho ja muutenkin suosin aika mattaa ihoa, joten en voisi kuvitella käyttäväni tätä tuotetta koko kasvoilla. Itselläni on beigen sävyiset kuulat, iholle ei tule sävyä, mutta hohde on lämmin sävyinen.

Korostustuotteena Meteorites Perles toimii sen sijaan todella hienosti! Lisään tuotetta yleensä aika reippaasti poskipäille ja aavistuksen nenän varteen (siis todellakin vain ihan kevyesti, sillä nenänpää tuppaa alkaa kiiltelemään ihan itsestäänkin). Kasvot on paljon eläväisemmän näköiset, kun ei ole täysin tasaisen matta.

Hinta on korkea, mutta nämä kestävät ikuisuuden, vaikka vähän pöllyävätkin. Nykyinen purkki on ollut vuoden käytössä ja noin puolet vielä jäljellä. Pientä miinusta purkista, joka ei ole kovinkaan kestävä vaan vähän nuhraantuu iän myötä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
La Vie En Glow Highlighting Powder Palette
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
GLOW KIT - NICOLE GUERRIERO
Valmistaja: ANASTASIA
 
5.0 (1)
Strobe Lite Strobing Powder
Valmistaja: L.A. GIRL
 
5.0 (1)
Watt's Up
Valmistaja: BENEFIT COSMETICS
 
5.0 (2)
The Celestial Powder - Candlelight
Valmistaja: KEVYN AUCOIN
 
5.0 (1)
Skin Frost
Valmistaja: JEFFREE STAR COSMETICS
 
4.9 (11)