MUU - Melt Cosmetics

 
3.3 (3)
Kirjoita arvostelu
erittäin pigmenttinen
tykkään pakkauksesta
poikkeuksellisen kaunis sävy
tekee mitä lupaa
ei kuivata huulia

Kuvia

KATSO AINEOSAT

Ingredients: PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, VP/Eicosene Copolymer, Octyldodecanol, Ozokerite, Microcrystalline Wax, Silica, Flavor (Aroma), Stearyl Glycyrrhetinate, Tocopheryl Acetate

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Huulipunat
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

Omistan kaksi sävyä: 6six6 ja SpaceCake.
Kuten aiemmella kommentoijallakin, minulla on ollut myös ongelmia näiden huulipunien kanssa. Varsinkin 6six6 sävyn kanssa, joka on todella tumma punainen. Se kuluu myös liian helposti pois, vaikka onkin erittäin pigmenttinen ja leviää minulla varsinkin suupieliin, joka on todella inhottavaa.
SpaceCake on taas ihana betoninharmaa. Sen levittäminen on helpompaa ja myös pysyvyys on parempi. Eli sävyjen välillä on eroavaisuuksia. Itse en enää ole hankkimassa lisää, koska punat ovat melko kalliita ja siihen tulee vielä postikulut ja tullit päälle.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • tekee mitä lupaa
 • tykkään pakkauksesta
 • erittäin pigmenttinen
 • poikkeuksellisen kaunis sävy
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
2.5

Omistan sävyn Dark Room, ja minulla on tämän punan suhteen sangen ristiriitaiset fiilikset. Punan plussia ovat ehdottomasti sen runsaspigmenttisyys, levittämisen helppous enkä myöskään ole huomannut punan kuivattavan huulia. Itselläni tämä puna kestää tosin todella heikosti, olen huomannut punan haalistuneen ja kuluneen merkittävästi ihan ilman mitään syömisiä ja juomisia, ja huonosta kestävyydestä tämä saakin pisimmän miinuksen. Olen myös huomannut punan leviävän ajan kuluessa hiljakseen huulten rajojen ulkopuolelle, joten huultenrajauskynä on tämän kanssa must. Sävyä kuvailisin tummaksi, marjaisaksi purppuraksi, joka on kyllä kaunis muttei mitään erikoista, sävyn puolesta tälle löytynee dupeja monesta eri hintaluokasta. Pakkaus on mielestäni aika halvan ja heppoisen tuntuinen, ja puna tuoksuu esanssiselle vaniljalle (tuoksua ei onneksi haista kun punaa on huulilla). Melt-punat tosiaan maksavat sen $19/kpl + postikulut, jolloin yhdelle punalle tulee arvoa aika paljon, ja tämän hintaluokan punalta toivoisin huomattavasti parempaa laatua. Kaiken kaikkiaan kuvailisin tätä sävyä ehkä keskinkertaiseksi, hinta-laatusuhde ei mielestäni ole kohdallaan. Jos Melt Cosmetics kiinnostaa, niin suosittelisin katselemaan muita sävyjä.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
 • erittäin pigmenttinen
 • helppo levittää tasaisesti
 • ei kuivata huulia
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Elokuu 19, 2016)
Kokonaisuus 
 
4.0

Melt Cosmeticsin meikit ovat kiehtoneet minua jo pitkään, kuten myös monia muitakin. Omistan itse 3 sävyä (catsuit, 6six6 ja shadylady) , mutta tämä arvio on catsuitista.
Kaikkien huulipunien koostumus on hiukan erilainen, mutta ne ovat kaikki todella pigmentoituja! Catsuit on omista punistani kaikkein vahamaisin joten Meltin mittakaavassa jopa "helposti levittyvä" vaikka tätä puna ei todellakaan ole. Sen kanssa joutuu olemaan yhtäaikaa varovainen ja käyttämään voimaa. Koostumus onkin ainut miinus, sillä huulipuna pysyy paikoillaan pitkään, sävy on upea ruskea ja kaiken kukkuraksi huulipunat ovat vegaanisia! $19 hinta saattaa tuntua hurjalta, mutta kannattaa ostaa enemmän kerralla vaikka kaverien kanssa niin postikulut jäävät pieniksi. Muistakaa kuitenkin tulli ja verot! Kaikkiin yli 21€ ostoksiin (sisältäen postikulut) lisätään suomen päässä alv!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • tykkään pakkauksesta
 • erittäin pigmenttinen
 • pitkäkestoinen
 • pysyy paikoillaan
 • mattahuulipunien aatelia
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Audacious Lipstick
Valmistaja: NARS
 
5.0 (1)
Essence Matt Lipstick
Valmistaja: ESSENCE COSMETICS
 
4.8 (4)
Rouge Volupté Shine
Valmistaja: YVES SAINT LAURENT
 
4.7 (6)
Color Riche Shine Addiction
Valmistaja: L'OREAL
 
4.5 (1)
Lip Ammunition
Valmistaja: JEFFREE STAR COSMETICS
 
4.5 (1)
Heimish Dailism gradiation cushion tint
Valmistaja: MUU
 
4.5 (1)