Meikkivinkkejä alá Lauren Curtis

29.8.2016 - IHANAA EXTRAA

Lauren Curtis on Austalian suosituimpia ellei suosituin kauneusvloggaaja. Hänellä on toki myös vaikuttavan kokoinen kansainvälinen seuraajakunta, eikä ihme, sillä Lauren on todella symppiksen oloinen tyyppi. Laurenin kanava keskittyy käytännöllisiin meikkausvinkkeihin ja tuotearvosteluihin. Hänen tavaramerkkinsä ovat pitkät vaaleat hiukset ja painovoimaa uhmaavat räpsyttimet (syynäyksessä on aina että mikä ripsiväri Laurenilla on nyt käytössä…).

Ohessa muutama hyvä video, joista saa napsittua paitsi meikkaus- myös tuotevinkkejä.

Yksi suosikkivideoistamme Laurenilta on silmiä korostava perusmeikki. Tämän lookin pystyy toteuttamaan vaikka NYXin korostus- ja varjostuspaletilla, jos ei luomivärejä loju käden ulottuvilla.

Toisena hyvänä videona Laurenilta on markettituotesuositukset. Oheisista tuotteista Lorealin Infallible -meikkivoide ja theBalmin korostuspuuteri ainakin ovat saaneet hehkutusta myös Beautifyssa.

Lopuksi vielä vanha kunnon smoky eys -meikki, tällä kertaa mattaväreillä toteutettuna. Tuo Smashboxin huulipuna on upea!

Toivottavasti joku teistä löysi tästä uuden seurattavan 🙂

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?