Meikkipussin taideteokset

24.2.2015 - MEIKKIPUSSILLA

Tämän postauksen tuotteita yhdistää erityisesti yksi asia. Ne ovat niiiiin nättejä, ettemme ensin raaskineet niitä edes kokeilla. Mutta koska kosmetiikka on parhaimmillaan ahkerassa käytössä ja menee vain hukkaan pöydällä nököttäessään, otimme itseämme niskasta kiinni.

Maybellinen noin 10 euroa maksavissa Master Hi-Light -korostustuotteista kuvissa on Light Bronze 05. Master Hi-Lightien ideana on tuoda kasvoille väriä ja hehkua. Niitä on saatavissa 6 eri sävyssä (toivottavasti myös Suomen markkinoilla). Neljä sävyistä on poskipunia ja kaksi aurinkopuutereita. Kaikki sävyt on hyvin shimmerisiä, eli hohtoa riittää. Tuote pöllyää jonkin verran, mutta pigmenttiä siirtyy iholle mukavasti. On makuasia, että onko tämä sävyttävä korostuspuuteri vai toimiiko hento väri yksinään. Väripalkkeja voi toki käyttää myös luomilla ja silmäkulmassa tuomaan valoa katseeseen. Master Hi-Light -rasioissa on soma pieni sivellin mukana ja sivellinlokeron kannesta löytyy myös peili.

Kauniit_5

 

Toisena jemmaposkipunana on hedelmäiseltä tuoksuva Benefitin Majorette Cream-to-Powder Booster Blush. Virallisesti se on tarkoitettu varsinaisen poskipunan päälle käytettäväksi antamaan väriin potkua. Majorette on unelma käyttää; se levittyy helposti niin sormin kuin siveltimelläkin ja muuttuu kasvoilla puuteriseksi. Kaunis väri on lämmin Cate Blanchett -persikka. Shimmeritön voide on heleä ja kuulas iholla. Pisteenä i:n päällä on Majoretten hyvä kesto iholla. Rasia sulkeutuu magneetilla ja kannessa on pieni peili.

Benefitä voi tilata Ranskan Sephorasta. Ranskan Sephoran hintatasoa on useimmpien brändien kohdalla huomattavasti alhaisempi, mutta tilaa silti uutiskirje ja odota noin kerran kahdessa kuukaudessa tulevaa -25%:n koodia, siten 30 euron postituskulut eivät kirpaise. Sivun voi kääntää helposti englanniksi Google Kääntäjän avulla, jos ranskan kieli ei taivu, etkä uskalla muuten tilata. Meilläkään ei kukaan osaa ranskaa, mutta koska sivut ovat rakennettu kuten useimmat verkkokaupat, ovat tilaukset menneet aina oikein.

 

Majorette_Hourglass Blush_swatch

 

Viimeisempänä on Hourglass Ambient Lighting Blush Palette, joka on täydentää kulttimaineessa olevien Ambient Lighting -viimeistelypuuterien sarjaa. Ambient Lighting -tuotteet blurraavat ihoa; ne ovat kuin tosielämän photoshoppaajia! Kauniiden sävyjen lisäksi poskipunissa on pigmenttiä juuri sopivasti: sekä levitys että häivytys onnistuu helposti. Kuten Ambient Lighting -puuteritkin, nämä ihan sulavat iholle ja näyttävät poikkeuksellisen luonnolliselta. Ja se hehku… Se on upea! Paletin sävyistä reunimmaiset, lämmin pinkki Luminous Flush ja hienostunut luumu Mood Exposure, ovat ostettavissa erikseen.

Hourglassin tuotteita voi tilata brittiläisen Space NK:n verkkokaupasta (kannattaa käydä ainakin kuolaamassa uusia luomiväripaletteja…). Space NK:ssa postituskulut ovat 5 puntaa.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?