Meikit

29.11.2012 - Yleinen

Meikit

Askarruttaako kosmetiikka? Tältä sivulta löydät tarkemmat selostukset Beautifyn kategorioista ja mitä tuotteita voit odottaa löytäväsi miltäkin sivulta. Klikkaa otsaketta oikealla, niin näet tarkemmat selosteet ja myös palveluun lisättyjen tuotteiden lukumäärät!

{slide=POHJUSTUSTUOTTEET}

Kasvomeikki voi olla mitä vain pienten ihon virheiden häivyttämisestä täysin peittävään meikkipohjaan. Löydä omat suosikkisi juuri sinulle sopivan meikkipohjan tekoon!

 

 • Meikkivoiteet

  Täydellisen meikkivoiteen löytäminen on yksi tuskaisimmista jutuista ikinä! Okei, ehkä vähän turhan dramaattisesti sanottu, mutta vaikeaa se usein on. Helpota etsintöjä ja lue täältä Beautifyn jäsenten hyväksi toteamista tuotteista!

 • Peitevoiteet

  Peitevoiteita on myynnissä niin paljon, että on todella vaikeaa päättää (ja löytää!) juuri se itselle sopiva. Lue täältä, mitkä peitevoiteet on todettu toimiviksi Beautifyn jäsenten toimesta!

 • Pohjustusvoiteet

  Pohjustusvoiteilla pidennät meikkivoiteen ja/tai puuterin kestoa. Lisähehkua kaivatessasi voit käyttää myös heleyttäviä pohjustustuotteita. Katso, mitkä ovat Beautifyn käyttäjien suosikkeja!

 • Meikkipuuterit

  Meikkipuuteri on ihana keksintö! Nopea sutia kasvoille vaikka ilman peiliä, mutta silti peittää ja huolittelee ihon. Löydä täältä Beautifyn jäsenten suosikkimeikkipuuterit!

 • Sävyttävät kosteusvoiteet

  Sävyttävällä kosteusvoiteella sekä kosteutat ihoa, että tasoitat sen väriä. Katso täältä, mitä tuotteita Beautifyn jäsenet suosivat omassa ”meikittömässä” meikissään 🙂

 • BB-voiteet

  BB-voiteista on muodostunut oikea viilitys! Ja mikäs siinä, monia etuja yhdessä voiteessa. Kelpaa! Katso täältä, mitkä BB-voiteet on todettu lupaustensa lunastajiksi!

 • Mineraalimeikkipohjat

  Mineraalimeikeissä yhdistyy ihoystävällisyys ja luonnollinen tulos- tai ainakin pitäisi yhdistyä. Lue täältä, mitkä mineraalimeikkipohjat ovat hankinnan arvoisia!

 • {/slide}

{slide=VIIMEISTELYTUOTTEET}

Meikkipohjan viimeistely voi tarkoittaa mitä vain kevyestä puuteroinnista täyden varjostus-, poskipuna- ja korostustuoterepertuaarin käyttöön. Mikä ikinä onkaan sinun käsityksesi meikkipohjan viimeistelystä, katso mitä tuotteita Beautifyn jäsenet suosittelevat!

 

 • Poskipunat

  Poskipunan arvoa ei aina ymmärräkään, ennenkuin löytää juuri sen sävyn, joka saa omat kasvot hehkumaan. Katso täältä vinkkejä poskipunista, jotka ovat ansainneet aitiopaikan Beautifyn jäsenten meikkipusseissa!

 • Aurinkopuuterit

  Aurinkopuuterilla voit lisätä pientä päivetystä iholle tai feikata täyden Bali-rusketuksen ilman auringon haittavaikutuksia. Okei, älä sentään mitään Bali-rusketusta kasvoille maalaa… Katso täältä, mitkä aurinkopuuterit ovat saaneet Beautifyn jäsenten hyväksynnän!

 • Korostustuotteet

  Korostustuotteilla voit tuoda esiin kasvojesi piirteitä ja piristää väsähtäneitä kasvoja. Katso täältä, mitkä tuotteet saavat Beautifyn jäsenten kasvot hehkumaan!

 • Kivipuuterit

  Kätevästi mukana matkassa kulkevalla kivipuuterilla kiinnität meikkivoiteen tai tasoitat ihonsävyä. Katso täältä, mitä kivipuutereita Beautifyn jäsenet suosivat!

 • Irtopuuterit

  Irtopuuterilla voit kiinnittää meikkivoiteen, tai tasoittaa ihoa, tai tehdä siitä mattapintaisen tai kuulan, taitaitai… Listaa voisi jatkaa ikuisuuden 🙂 Katso täältä, mitkä irtopuuterit toimivat Beautifyn jäsenten kasvoilla!

 

{/slide}

{slide=SILMÄT}

Silmämeikki tekee ihmeitä koko yleisilmeelle. Joskus tekee mieli meikata 2 tuntia yhtä silmää, joskus sitä vain sipaisee kulmiin väriä ennen juoksua ovesta ulos. Mikä ikinä onkaan tyylisi, Beautifyn käyttäjät vinkkaavat mikä tuote kannattaa testata ja mikä jättää kaupan hyllyyn.

 

 • Ripsivärit

  Ripsivärit, onneksi ne on keksitty, mutta miten ihmeessä löytää ne hyvät ja itsellä toimivat versiot kaikkien vaihtoehtojen joukosta! Täältä saat vinkkiä, mitä Beautifyn jäsenet ovat kokeilleet ja mihin ihastuneet!

 • Luomivärit

  Luomivärit, voiko niitä ikinä olla liikaa? (kyllä voi.) Panosta laatuun (määrän lisäksi) ja lue täältä, mitkä luomivärit erottuvat edukseen Beautifyn jäsenten mielestä!

 • Silmien rajaus

  Rajaamalla silmät saa katseeseen tehoa. Haluatpa sitten ohuen ja tarkan tai paksumman ja utuisen rajauksen, katso täältä, millä Beautifyn jäsenet korostavat silmiään 🙂

 • Kulmakarvat

  Kulmakarvojen huolittelu tekee ihmeitä koko ilmeelle! Kauniit kulmat tuovat kasvojen muita piirteitä esille, joten niihin kannattaa panostaa. Täältä näet, millä Beautifyn jäsenet tykkäävät laittaa kulmansa kuntoon!

 • Luomien pohjustus

  Pohjustamalla luomet silmämeikki pysyy kauniina pidempään ja sävyt korostuvat. Lue täältä, mitkä tuotteet ovat saaneet Beautifyn jäsenten hyväksynnän!

 • Ripsiseerumit

  Pitkät ja tuuheat ripset ovat monen unelma ja onneksi niiden kasvun kannustamiseen onkin keksitty jopa ihan toimivia tuotteita. Lue täältä, millä tuotteilla Beautifyn jäsenet ovat tuloksia saaneet!

 

{/slide}

{slide=HUULET}

Löydä parhaimmat tuotteet huultesi korostamiseen Beautifyn käyttäjien avustuksella. Omien mielipiteiden jakaminen on myös sallittua 🙂

 

 • Huulikiillot

  Ihanat ja herkulliset huulikiillot, jotka usein yksinään riittävät päivän meikiksi. Lue täältä, mitä huulikiiltoja Beautifyn jäsenet suosittelevat nappaamaan meikkipussiin!

 • Huulipunat

  Hyvä huulipuna piristää ilmettä ja saa kokonaisilmeen näyttämään huolitellulta. Miten sitten löytää huulipunameren loputtomista syövereistä ne toimivat ja laadukkaat? Anne Beautifyn jäsenten vinkata oikea suunta 🙂

 • Huulirasvat

  Rohtuneet huulet tuntuvat niin ikäviltä! jo pieni huulten kuivahtaminen on ärsyttävää. Mutta ei hätää: lue täältä, millä huulirasvoilla Beautifyn jäsenet pitävät huulensa kosteutettuina!

 • Huultenrajaus

  Huultenrajauskynän avulla saat huulipunan tai -kiillon pysymään kauniina ilman sottaantumista huulien ympärysiholle. Voit myös maalata kevyen punan huultenrajauskynän avulla ja sipaista huulirasvaa päälle (täydellisen kevyt look arkeen). Lue täältä, mitkä tuotteet saavat Beautifyn jäsenten suositukset!

 

{/slide}

{slide=KYNNET}

Lakkaatpa kynsiäsi sitten joka toinen päivä tai sutaiset punaa kynsiin vain joulun kunniaksi, lue mitä tuotteita Beautifyn käyttäjät suosittelevat!

 

 • Kynsilakat

  Kynsilakat ovat (mielestämme) meikkituotteiden hauskin tyyppi! Pienellä vaivalla saa vaikka mitä hauskuutta yleisilmeeseen! Lue täältä, mitkä ovat Beauitfyn jäsenten suosikki lakat!

 • Tehohoidot

  Kun tuntuu, etteivät kynnet pysy kasassa vaikka mitä tekisit, on aika antaa niille tehohoitokuuri. Lue täältä, mitkä ovat ne tuotteet, jotka ovat pelastaneet Beautifyn jäsenten kynnet!

 • Päällyslakat

  Päällyslakan avulla pidennät kynsilakkasi kestävyyttä ja estät sitä lohkeilemasta. Tämän Beautifyn sivun avulla löydät jäsentemme mielestä parhaat päällyslakat!

 • Kynnenvahvistajat

  Jotkut meistä ovat onnekkaita ja kynnet kestävät mitä vain. Toisilla meistä kynnet lohkeilevat ja liuskottuvat koko ajan… Lue täältä vinkkejä tuotteista, joidenka avulla kyntesi jaksavat kasvaa nätteinä edes vähän pidemmiksi!

 • Aluslakat

  Aluslakan avulla kynsilakka kestää kauniina pidempään. Lue täältä, mitkä aluslakat ovat läpäisseet Beautifyn jäsenten tiukan seulan 🙂

 

{/slide}

{slide=HIUKSET}

Hiukset ovat kruunusi tai miten se nyt menikään… Kaikkihan me haluamme hyväkuntoiset ja kiiltävät hiukset, joten katso millä tuotteilla se voisi onnistua!

 

 • Muotoilutuotteet

  Miten saada tyveen kohotusta, pituuksiin kuohkeutta tai latvat sileiksi? Täältä löydät Beautifyn jäsenten kampausten salaisuudet 😉

 • Hoitoaineet

  Useimmat meistä tarvitsevat hoitoainetta jo selvittämään märät hiukset. Etsitpä sitten pelastusta takkutukkaan tai kosteutusta latvaparoillesi, lue mitä Beautifyn jäsenet suosittelevat!

 • Shampoot

  Hyvä shampoo puhdistaa, muttei rasita hiusta tai hiuspohjaa. Lue täältä millä Beautifyn jäsenet tykkäävät hiuksensa puhdistaa!

 • Jätettävät hoitoaineet

  Jos poishuuhdeltava hoitoaine ei riitä kutrien pelastamiseen. Ja okei, joskus sitä ei vain jaksa/ehdi olla suihkussa 5 minuuttia kauempaa. Katso, mille jätettäville hoitoaineille Beautifyssa lämmetään!

 • Tehohoidot

  Silloin kun hiukset huutavat lisäkosteutusta, on pakko kääntyä tehohoitojen puoleen. Lue, mitkä tuotteet ovat pelastaneet jäsentemme kuivat kuontalot!

 • Hiusvärit

  Vaihtelu virkistää vai miten se nyt meni 🙂 Hiusvärillä pystyy muuttamaan koko lookin ja korostamaan ihan uusia puolia itsestään. Joillain tuotteilla onnistuu kuitenkin paremmin kuin toisilla. Lue täältä millä hiusväreillä Beautifyn jäsenet tykkäävät leikkiä!

 • Lämpösuojat

  Hiusraudat ja kihartimet kuuluvat joka hiusfriikin arsenaaliin, mutta ilman lämpösuojaa ei kannata kutreihin kajota. Lue täältä, mitkä tuotteet suojaavat hiuksiasi parhaiten!

 • Kuivashampoot

  Sille tyypille, joka keksi kuivashampoon, tuon kiireisten aamujen pelastajan, lässähteneiden hiuksien kohottajan ja rasvoittuvien juurien häivyttäjän, pitäisi antaa palkinto! Kiitos, sinä hiusnero!

 • Jälleenrakentavat tehohoidot

  Joskus hiukset ovat käyneet läpi sellaisen värjäys-lämpöstailaus-aurinkoloma-rumban, että normaalit hoitoaineet tai tehokosteuttajatkaan eivät enää riitä pelastamaan niitä. Silloin täytyy ottaa esiin jälleenrakentavat tehohoidot. Lue täältä, millä tuotteilla Beautifyn käyttäjät ovat pelastaneet hiuksensa!

 

{/slide}

{slide=KASVOJENHOITOTUOTTEET}

Kasvojenhoidon ykköstuotteet löydät Beautifyn sivuilta! Lue käyttäjien kokemukset ja löydä helmet kivien joukosta 🙂

 

 • Kosteusvoiteet

  Juuri omalle iholleen sopivan kasvovoiteen löytäminen voi olla työn ja tuskan takana. Tarkista, mitkä tuotteet Beautifyn jäsenet ovat todenneet hyviksi, ehkä joku niistä sopisi sinullekin!

 • Puhdistustuotteet

  Kasvojen puhdistuksen tärkeyttä ei kai voi liioitella. Löydä omalle ihotyypillesi sopivat tuotteet Beautifyn avulla!

 • Silmänympärystuotteet

  Herkkä silmänympärysiho kaipaa extrahuomiota. Hyvillä tuotteilla autat sitä pysymään kimmoisana pidempään. Lue täältä, mitkä silmänympärystuotteet ovat ylitse muiden!

 • Kuorintatuotteet

  Ihon pinnalla olevaa kuolutta ihosolukkoa on hyvä välillä poistaa. Kuorintavoiteita on kuitenkin enemmän tai vähemmän hyviä… Anna Beautifyn auttaa löytämään ne parhaat!

 • Naamiot

  Naamioilla on helppoa ja mukavaa täsmähoitaa kasvojen ihoa. Parhaimmat naamiot löydät Beautifyn avulla 🙂

 • Tehohoidot – kosteutus

  Kun iho on kestämättömän kuiva, on syytä käyttää tehokosteuttavia tuotteita. Lue täältä, millä Beautifyn jäsenet ovat helpottaneet kuivan ihon ongelmia.

 • Meikinpoisto

  Niin kivaa, kun meikin lisääminen kasvoille onkin, tärkeämpää on saada se yöksi pois ja antaa ihon hengittää. Lue täältä, mihin tuotteisiin jäsenemme luottavat!

 • Tehohoidot – ikääntyminen

  Ikääntämisessähän itsessään ei ole mitään vikaa. Kukapa ei haluaisi tulla viisaammaksi ja kaikin puolin upeammaksi? Mutta se on vähän tylsää, että iho ei näytä niin virkeältä, kuin mieli on. Katso täältä, mitkä tuotteet ovat auttaneet herättämään ihon uuteen hehkuun.

 • Tehohoidot – epäpuhtaudet

  Näpyt ovat niin ärsyttäviä!! Samoin suurentuneet ihohuokoset ja vahvasti rasvoittuva iho tuovat lisähaasteita arkeen. Onneksi yksi jos toinenkin Beautifylainen on löytänyt täsmäaseita epäpuhtaan ihon rauhoittamiseen 🙂

 

{/slide}

{slide=VARTALONHOITOTUOTTEET}

Joskus ihonhoito tuppaa typistyä tarkoittamaan kasvojen ihosta huolehtimista. Ei kuitenkaan kannata unohtaa sitä kaulasta alaspäin jatkuvaa osaa itsestään 😀 Beautifyn käyttäjät vinkkaavat parhaat tuotteet vartalonhoitoon!

 

 • Kosteusvoiteet

  Usein hoidamme kasvojamme esimerkillisesti, mutta unohdamme sen kaulan alapuolella olevan jutun, kroppamme. Vartalon iho kaipaa myös kosteutusta, jotta se jaksaa mukana menossa kimmoisana ja pehmeänä. Lue täältä vinkit hyväksi todetuista vartalovoiteista!

 • Deodorantit

  Hyvin harvan lempituoksu on hienhaju. Myöskään harva meistä nauttii litimäristä kainaloista (paitsi salilla, tietääpähän tehneensä!). Katso täältä Beauitfyn jäsenten vinkit, minkä tuotteen avulla arjesta selviää ilman hikiläikkiä lempipaidassa!

 • Suihkusaippuat

  Lue täältä, mitkä suihkusaippuat ovat ahkerassa käytössä Beautifyn jäsenten kylppärissä!

 • Käsivoiteet

  Korppukädet eivät ole kivan tuntuiset. Käsiparkamme joutuvat kestämään vaikka mitä, joten helli niitä välillä kosteuttavilla voiteilla. Katso täältä, millä tuotteilla Beautifyn jäsenet ovat hemmotelleet käsiään!

 • Kuorintatuotteet

  Niin kasvojen kuin vartalon ihokin kiittää, kun poistat silloin tällöin kuollutta ihosolukkoa terveen päältä. Katso täältä, millä kuorintuotteella Beautifyn jäsenet tykkäävät ihoaan kuoria!

 • Ihokarvojen poistotuotteet

  Katso täältä, millä tuotteilla sääret siliävät helposti ja (toivottavasti) kivuttomasti!

 

{/slide}

{slide=HAJUSTEET}

Tästä osiosta löydät käyttäjäkokemuksia hajuvesistä. Jokainen kokee tuoksut erilailla, mutta pientä osviittaa voi aina saada muitten arvosteluista 🙂

 

 • Eau de Toilette

  Jokainen tuoksu on omaan nenään vähän erilainen kuin toisen nenään. Vinkkejä upeista tuoksumaailmoista voi kuitenkin aina saada Beautifyn sivuilta. Eau de Toilettessa on tuoksutiivistettä keskimäärin noin 10% ja Eau de Parfumissa noin 15%.

 • Eau de Parfum

  Jokainen tuoksu on omaan nenään vähän erilainen kuin toisen nenään. Vinkkejä upeista tuoksumaailmoista voi kuitenkin aina saada Beautifyn sivuilta. Eau de Toilettessa on tuoksutiivistettä keskimäärin noin 10% ja Eau de Parfumissa noin 15%.

 

{/slide}

{slide=AURINKOSUOJAT}

Tiedossa on jo miten vaarallista suojaamaton auringossa oleskelu voi olla. Lue käyttäjäkokemukset ja löydä paras aurinkosuoja omiin tarpeisiisi!

 

 • Vartalo

  Ihon palaminen ei ole koskaan hauska juttu ja senpä takia aurinkovoiteen valintaan on kiinnitettävä huomiota. Helpota ostopäätöstä ja lue mitkä voiteet Beautifyn jäsenet ovat todenneet hyviksi!

 • Kasvot

  Kasvojen iho on tärkeää suojata aina hyvin paitsi terveydellisitä, myös vähän turhamaisistakin syistä. Kasvoille nimittäin ilmestyvät ensimmäiset vanhenemisen merkit, joiden yksi suurimpia yksittäisiä aiheuttajia on aurinko.

 

{/slide}

{slide=TARVIKKEET}

Kunnon välineet helpottavat, nopeuttavat ja parantavat mitä ikinä yritätkään tehdä (hiuskiuhkuroita, smoky eyeta, peittää sen ärsyttävän näpyn, joka ei vain katoa…) Tarkista täältä Beautifyn jäsenten suosikkiapurit!

 

 • Meikkisiveltimet

  Hyvät meikkisiveltimet ovat tärkeämpiä kuin moni uskookaan! Laadukas sivellin kestää oikein hoidettuna monen monta vuotta, joten kertainvestoinnista on hyötyä pitkään. Katso täältä, mitä meikkisiveltimiä Beautifyn jäsenet kehuvat!

 • Suoristusraudat

  Hyvällä suoristusraudalla taiot niin sileän suorat kuin pehmeän kiharat kampaukset. Hiukset vahingoittuvat helposti huonoa suoristusrautaa käytettäessä (ja ilman lämpösuojaa stailatessa!!), joten katso täältä, millä laitteilla Beautifyn jäsenet muotoilevat hiuksiaan!

 • Sekalaiset

  Täältä löydät mielipiteet kaikesta, joka ei kuulu mihinkään muuhun 😀 No, kunhan se liittyy kosmetiikan ihanaan maailmaan, on se tervetullut!

 • Muut meikkitarvikkeet

  Täältä lyödät sekalaisia, enemmän tai vähemmän tärkeitä arjen apureita 🙂

 • Kihartimet

  Täältä löydät toimivat (ja ei niin toimivat) laitteet kiharapilven tekoon!

 • Hiustenkuivaajat

  Aaaa, ihanat hiustenkuivajat, nuo aamujen pelastajat ja pörröisten hiuksien taltuttajat! Hyvällä laitteella hiusket kuivuvat nopeasti, mutta eivät pala karrelle (muistathan silti käyttää aina lämpösuojaa!). Lue täältä, mille hiustenkuivaajalle Beautifyn jäsenet ovat lämmenneet (heh heh)!

 

{/slide}

{slide=MIESTEN KOSMETIIKKA}

Ei pidä myöskään unohtaa, että vaikka Beautify profiloituukin enemmän naiskäyttäjien suuntaan, ei miesten kosmetiikkatuotteita saa jättää vähemmällä huomiolle!

 

 • Kasvojenhoitotuotteet

  Nyt unohdetaan kaikki se puppu, ettei suomalainen mies tarvitse kylppäriinsä kuin saippuan. Okei, suomalainen mies ei varmasti tarvitse myöskään 27 eri purnukkaa kaappeihinsa, mutta muutama hyvä perustuote kannattaa olla, jokaisella. Katso täältä, mitä Beautifyn jäsenet suosittelevat!

 • Deodorantit

  Niin miehekäs tuoksu kuin hiki onkin, ei se ehkä ole se toivottu ykköstuoksu muualla kuin salilla. Katso täältä, mitä deodorantteja Beautifyn jäsenet suosittelevat!

 • Parranajotuotteet

  Lue täältä, mitkä parranajotuotteet ovat Beautifyn jäsenten mielestä ostamisen arvoisia!

 • Vartalonhoitotuotteet

  Löydä täältä parhaat vartalonhoitotuotteet miehille!

 • Hiustenhoito

  Hiuksia kannattaa pestä jollain muulla, kuin saippualla. Oikeasti. Lue täältä, mihin tuotteisiin kannattaa satsata!

 • Hajusteet

  Miehet voivat tuoksua muullekin kuin hieltä! Tsekkaa täältä, mitä miesten tuoksuja muut Beautifyn jäsenet mielellään haistelevat!

 

{/slide}

{slide=MEIKIT NETISTÄ}

Vaikka purkkien ja putelien hypistely onkin hauskaa, joskus sitä vaan on helpompi klikkailla tuotteet kotiin. Kosmetiikkaa myyviä verkkokauppoja alkaa olla aikamoinen määrä, joten katso mistä verkkokaupasta jäsenemme pitävät!

Suomalaiset verkkokaupat

 • Löydä täältä käyttäjäkokemuksia suomalaisista kosmetiikkaa myyvistä verkkokaupoista!

 • Ulkomaiset verkkokaupat

  Löydä täältä käyttäjäkokemuksia ulkomaisista kosmetiikkaa myyvistä verkkokaupoista!

 

{/slide}

{slide=MEIKKIBLOGIT}

Listaamme Beautifyhin myös suomalaiset ja ulkomaiset meikkiblogit

 

 

{/slide}

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?