THEBALM - Meet Matt(e) Trimony

 
4.3 (2)
Kirjoita arvostelu
toisiinsa sopivat sävyt
kerrostettavissa
helppo häivyttää
levittyy hyvin
tykkään pakkauksesta

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomiväripaletit
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Meet Matt(e) Trimony on varsin laadukas paletti lämpimiä mattasävyjä. Värit ovat mielestäni hyvin pigmenttisiä eivätkä pöllyä otettaessa väriä. Paletilla saa tehtyä sekä arkeen sopivia hillittyjä meikkejä (vasemman reunan ruskean sävyt hyviä tähän), että myöskin tummempi iltameikki onnistuu hyvin. Paletin erikoisemmat sävyt (ruosteen/tummanpunainen ja violetti) sopivat hyvin myös tehosteeksi arkimeikkiin, vaikka ne napissa näyttävätkin aika hurjalta. Mitään erikoisen uniikkia tämä ei mielestäni tarjoa, mutta perushyviä sävyjä. Kestävyys näissä on hyvä, pysyvät koko päivän luomilla. Käytän tosin aina pohjustajaa (Too Faced), jolla on tietysti suuri vaikutus niin sävyjen pysyvyyteen kuin voimakkuuteenkin.

Pari heikkoutta kuitenkin ehkä löytyy: kaikki sävyt ovat samankokoisia, esimerkiksi mustaa tai muita tummimpia sävyjä ei olisi tarvinnut olla niin paljon. Mustan olisi vaikkapa voinut korvata kokonaan jollain muulla sävyllä, koska lähestulkoon joka ikisestä paletista löytyy se. Jotenkin myös vaaleanpunainen sävy Matt Thomas ei ehkä kuulu ihan täysin joukkoon, vaikka kaunis onkin. Vaikka olenkin mattasävyjen suuri ystävä, olisin ehkä kaivannut kuitenkin yhden vaalean hieman hohtavan sävyn kulmaluulle. Paletin vaalein sävy Matt Lin paikkaa kuitenkin jonkin verran tätä puutetta.

theBalmin tyyliin paletti on ulkonäöltään hauskasti kuvitettu ja sen sävyt ovat nimetty mielenkiintoisesti. Pahvisesta materiaalista huolimatta paletti tuntuu jämäkältä, mutta se ei todennäköisesti pysy kauan siistinä esimerkiksi meikkipussissa. Plussaa suuresta peilistä! Keveytensä vuoksi tämä olisi loistava kaveri vaikkapa matkalle, mutta ehkä kuitenkin parin täydentävän luomivärin kanssa.

Huolimatta parista mielestäni turhasta väristä, suosittelen palettia jos etsit hyviä, lämpimiä mattasävyjä. :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • tykkään pakkauksesta
 • upea koostumus
 • erittäin pigmenttinen
 • levittyy hyvin
 • helppo häivyttää
 • kerrostettavissa
 • ei pöllyä tai varise
 • toisiinsa sopivat sävyt
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Olen theBalmin persoonallisten pakkausten ja humoristisen keksiliäiden tuotenimien fani. Tässäkin paletissa sävyt ovat nimetty hauskalla tavalla. Paletti on kooltaan yllättävän iso ja tukevan oloinen (ei siis yhtään "heppoinen") ja tästä jo tulee vaikutelma laadukkaasta tuotteesta.

Pannuissa luomivärit tuntuvat hieman kovilta, mutta väriä irtoaa kuitenkin hyvin. Vaaleimmissakin sävyissä on pigmenttiä runsaasti. Vaalein sävy Matt Lin sopii erinomaisesti häivyttelyyn ja kulmaluulle.

Paletin sävyt toimivat hyvin yhdessä ja niitä on helppo yhdistellä myös muiden luomivärien kanssa. Hillitymmän silmämeikin suosijana aluksi hieman vierastin muutamaa räväkämpää sävyä (Matt Kumar, Matt Moskowitz, Matt Reed), mutta ne ovat yllättäen sopineet kivasti arkimeikkiinkin, esimerkiksi luomivaossa tai silmän ulkonnurkassa käytettynä. Käytän näitä tummempia sävyjä ja etenkin mustaa Matt Ahmedia toisinaan myös rajauksiin ja silloin olen huomannut pienoista varisemista sekä murustumista, muuten eivät juurikaan karise.

Luomivärit kestävät siistinä luomilla pohjustajan kanssa mallikkaasti. Vähän tosin saattavat haaleta päivän/illan mittaan, mutta eivät ole tähän mennessä kasaantuneet luomivakoon. Tuohon tietysti vaikuttaa ainakin omalla kohdallani käytetty luomivärinpohjustaja.

Jälki on luomilla melko hillittyä ja intensiivisemmän lopputuloksen saamiseksi kerrostaminen on joidenkin sävyjen kohdalla tarpeen. Täytyy huomioida, että kyseessä on kuitenkin mattaluomiväripaletti eivätkä mattasävyt ole usein muutenkaan ihan niin pehmeitä ja superpigmenttisiä kuin satiinit, metalliset ynnä muut hohtavammat luomivärit.

Kaikenkaikkiaan Trimony on käytännöllinen ja monipuolinen paletti. En keksi muuta moitittavaa kuin korkeahko hinta ja kariseminen rajauksissa käytettynä. Itse sain mahtavana yllärinä paletin testattavaksi täältä Beautify.fi:sta :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • tykkään pakkauksesta
 • levittyy hyvin
 • helppo häivyttää
 • kerrostettavissa
 • toisiinsa sopivat sävyt
 • poikkeuksellisen kauniit sävyt
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Sweet Peach Eyeshadow Palette
Valmistaja: TOO FACED
 
5.0 (1)
Chocolate Bon Bons
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (4)
Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (14)
Semi Sweet Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.8 (4)
Idun Minerals Brunkulla
Valmistaja: MUU
 
4.8 (2)
Anastasia Modern Renaissance
Valmistaja: ANASTASIA
 
4.7 (11)