NARS - Mediteranee duo

 
3.0 (1)
Kirjoita arvostelu
Nars Mediteranee

Kuvia

Nars Mediteranee 4
Nars Mediteranee 2
Nars Mediteranee swatch
Nars Mediteranee 3
Nars Mediteranee 1
Nars Mediteranee eyes

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomivärit
Kommentteja
(Updated: Marraskuu 02, 2013)
Kokonaisuus 
 
3.0

NARSin Mediteranee duo on myöskin testituote Beautifylta. Sanottakoon ensimmäiseksi, että pidin tätä varsin turvallisena yhdistelmänä sillä lämmin shampanjabeige ja hehkuva kultaiseen taittava oranssi ovat sävyjä joita käytän meikeissäni muutoinkin. Paletti korostaa upeasti sinisiä silmiä ja imartelee lämmintä ihonsävyä.

Ohessa on neljä erilaista meikkiä jotka tein tällä duolla. Lisäksi meikeissä on mukana mattainen vaaleasävy sekä tummimmassa meikissä lämmin ruskea mattasävy. Kuten swatchissa näkyy on duossa mukavasti pigmenttejä. Shampanjabeige ei ole laadultaan ihan yhtä hyvä kuin oranssi, mutta kuitenkin toimiva ja erottuu luomella.

Tein nämä kokeilut vapaapäivänä ja olenkin iloinen siitä, sillä pari meikkiä pesin pois ennen kuvausta ihan sen vuoksi että ne oli rumia. Yhdistelmä on erittäin kirkas ja jos haluaa yhdistää tumman sävyn kontrastiksi on sävy valittava huolella. Itse valitsin väärin (kahdesti) ja tuloksena oli ugly make up.

Mikäli haet vain kirkasta yhdistelmää ilman kunnianhimoa tummempaan meikkiin on tämä oikein toimiva ja aurinkoinen ratkaisu. Jos taas haluat duon jota voit yhdistellä vapaasti muiden palettien kanssa niin kannattaa harkita. Voisin jopa ehdottaa, että NARS:in duojen osalta kannattaa valita selkeästi tummempi väriyhdistelmä (esim. Cheyenne, Blade Runner) ja ottaa vaalea (mahd. hohtava sävy) jostain muusta paletista. Näin NARS:in luomivärien loistavat pigmentit voi hyödyntää mahdollisimman hyvin siinä missä neutraalit beiget ja shampanjansävyt on helpommin korvattavissa.

NARS:in duot maksavat n. 31 € ja jos olisin itse maksanut sen, olisin pettynyt Mediteranee-palettiin. Ilmaisena kokeilupalettina se olen kuitenkin suopeampi siinä suhteessa, että yhdistelmä on kaunis kunhan ymmärtää sen rajoitteet, tai omaa paremman värisilmän yhdistelyjen suhteen.

Arvostelussa luomivärien laatu on keskivertoa parempi, mutta sävyjen vaikeahko yhdisteltävyys pudottaa omaa arviotani.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Max Factor Excess Shimmer Eye Shadow luomiväri 7 g
Valmistaja: MAX FACTOR
 
5.0 (1)
Jumbo Eyeshadow Pencil
Valmistaja: NYX COSMETICS
 
5.0 (4)
Eyeshadow Pan
Valmistaja: MAKEUP GEEK
 
4.8 (2)
Shroom
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.8 (4)
Coloricon Eye Shadow Single
Valmistaja: WET N WILD
 
4.7 (9)
Amberlights
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.7 (3)