LOREAL PARIS - matt&messy shine free salt water spray

 
3.5 (3)
Kirjoita arvostelu

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Muotoilutuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
2.0

Ei toiminut minun hiuksiini, sillä tuntui kuin se olisi ainoastaan vain kastellut ne. Hyvinä päivinä saattoi tuoda hieman tuuheutta, mutta silloinkaan se ei pysynyt kauaa.
Valitettavasti myös itse pakkaus on ruma ja tylsä, joten kehut jäävät tllä kertaa aika vähälle. Loppuulos on sentään kiilloton, kuten tuote itsessään lupasikin.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Hyvä suolasuihke, joka antoi surffikiharoille lisää rakennetta ja pysyvyyttä! Kampaukseen saa tällä myös kivasti tuuheutta, mutta varoisin suihkuttamasta kuitenkaan liikaa, sillä muutoin hiuksista tulee helposti liian karheat ja vaikeasti nätisiti kammattavat. Pakkaus on mielestäni melko ruma ja tylsä, pyöreä muoto vie myös matkalla meikkipussissa tilaa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Hyvä suolasuihke niin märkään kuin kuivaankin tukkaan suihkutettuna. Antoi omaan liukkaaseen tukkaan hyvin rakennetta ja helpotti muotoilua esim. tuuheamman ponnarin tekemisessä. Ei tahmannut tai tehnyt hiuksia raskaaksi. Hyvä hinta-laatusuhde. Miinusta antaisin pakkauksesta, todella masentavan värinen (harmaa-punainen) ja pyöreä muotoilu ei välttämättä ole kaikkein parhain, pullo on monta kertaa lentänyt käsistä. Ainakaan pakkauksen ulkonäkö ei mielestäni tätä tuotetta houkuttele ensimmäisenä sieltä kaupan hyllyltä nappaamaan.

Tuoksuu mielestäni samalle kuin muutkin studio line-sarjan tuotteet, ei mikään hyvä ja aika pistävä. Mutta itse tuote toimii hyvin!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Tigi S-Factor Creamy Molding Wax 50g
Valmistaja: TIGI S-FACTOR
 
5.0 (1)
Redken Powder Grip 03
Valmistaja: REDKEN
 
5.0 (1)
Silhouette Color Brilliance Hairspray
Valmistaja: SCHWARZKOPF PROFESSIONAL
 
4.8 (4)
Four Reasons - Cristal Styling Mist
Valmistaja: FOUR REASONS
 
4.5 (3)
Flexwax
Valmistaja: OSIS
 
4.5 (1)
Dust It Mattifying Powder
Valmistaja: OSIS
 
4.5 (1)