E.L.F COSMETICS - Makeup Mist & Set

 
2.5 (1)
Kirjoita arvostelu
KATSO AINEOSAT
Water (Aqua), AMP-acrylates/Allyl Methacrylate Copolymer, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate (Ve), Retinyl Palmitate (Va) Ascorbyl Palmitate (Vc), Green Tea Extract,Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Aloe Arborescens Leaf Extract, Methylparaben,E

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Meikkisuihkeet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
2.5

No, muutaman euron suihkeelta tuskin kannattaa ihmeitä odottaa, sillä niitä se ei tee. Aivan ensimmäisenä mainitsen pullosta, tai oikeastaan sen suuttimesta - jos googletat arvosteluja tästä tuotteesta, sumuttimen surkeus tulee käymään ilmi melko pian. Ja sitä se onkin, ruiskii ja räiskii aivan minne sattuu ja aivan liian suurina pisaroina. Ongelma toki ratkeaa ostamalla uuden sumuttimen tai siirtämällä nesteen johonkin vanhaan suihkepulloon, kuten itse tein.

Tuoksu suihkeessa on mielestäni suhteellisen voimakas, se on kuitenkin aika raikas ja kurkkumainen eikä lainkaan paha, itse en vain niin kovin suuri hajusteiden ystävä ole. Kauaa tuoksu ei kestä kunnes haihtuu pois. Meikin kestävyyteen tällä ei ainakaan omalla ihollani ole pienintäkään vaikutusta, joskin se kyllä viimeistelee meikin nätisti ja antaa luonnollisen ja freesin silauksen ja tunteen kasvoille.

Loppujen lopuksi aika mitäänsanomaton tuote. Ei se huono ole, mutta ei se kyllä paljoa mitään teekään. Tällä yhden pullon kokemuksella kehottaisin säästämään nämäkin muutamat eurot ja sijoittamaan vaikkapa Nyxin dewy sprayhin, jos tällaista budjettiluokan ratkaisua etsii.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei

Meikkisuihkeet

  • sulauttaa meikin ihoon
  • ei kuivata ihoa
  • kosteuttaa
  • heleyttää
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
All Nighter Make-Up Setting Spray
Valmistaja: URBAN DECAY
 
5.0 (1)
L’Oréal Paris Infallible Fixing Mist
Valmistaja: L'OREAL
 
4.5 (1)
De-Slick Make-Up Setting Spray
Valmistaja: URBAN DECAY
 
4.5 (1)
Prep + Prime Fix+
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (4)
Infallible Fixing Mist Setting Spray
Valmistaja: LOREAL PARIS
 
4.0 (1)
Make Up Setting Spray Matte Finish
Valmistaja: NYX COSMETICS
 
3.7 (6)