Luumun sävyjä luomilla

27.4.2015 - MEIKKIPUSSILLA

Viime viikolla mieli käyttää meikissä vain auringon eri sävyjä ja nyt tihkusateen ropistessa vasten ikkunaa katse kohdistuu viileämpiin väreihin.

NARSin luomivärisävyt ovat ihania, siitä ei varmaan tarvitse keskustella. Siksi on vähän sääli, että niiden laatu vaihtelee jonkin verran. Rankasti yleistäen voisi sanoa, että yksittäiset ja duot ovat melko tasalaatuisia, kun taas paleteissa sävyt ovat välillä jauhoisia ja jopa huonopigmenttisiä. Kuvan duo, Brousse (n. 34 €), näyttää pannussa kovinkin tummalta, mutta koska sen koostumus on loputtomiin blendautuva, onnistuu vaaleahkokin lopputulos. Molemmat sävyt ovat murrettuja ja vähän ”likaisia”, joten ihan jokaisen väritykseen se ei istu.

Broussen alle, sävyjä vahvistamaan, kannattaa sipaista pohjustajaa. Beautifyssa Urban Decayn Primer Potion (arvosana 4.6/5), Too Facedin Shadow Insurance (arvosana 4.6/5) ja NARSin Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base (arvosana 4.5/5) ovat kaikki paljon kehuttuja. Meidän kokemuksen mukaan NARS on paras rasvoittuvilla luomilla, mutta muuten kaikki kolme ovat hyviä ostoksia.

nars brousse_benefit hervana_swatch

 

Benefitin Hervana (n.32 €) on viileä pinkki somassa rasiassa. Se on helposti kerrostettavissa ja saa sameankin ihon hehkumaan. Hervana ei ole huonopigmenttinen, mutta keskivaaleaa tummemmalla iholla tulos saattaa olla jauhoinen. Rehellisyyden nimissä, Box O’Powderit ovat piirun verran ylihypetettyjä hintaansa nähden, jos tuijottaa pelkkiä sävyjä. Ne ovat toki kauniita, mutta myös löydettävissä muilta brändeiltä. Lisäksi Box O’Powdereissa on parfyymimainen tuoksu, joka ei kaikkia miellytä. Silti, jokin Benefitissä vain viehättää…

Kokemuksia näistä tuotteista? Jätä arvostelu!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?