SENSAI - Loose Powder

 
4.3 (2)
Kirjoita arvostelu
kauniin luonnollinen lopputulos
sulautuu ihoon täydellisesti
ei korosta kuivia kohtia
pidentää meikin kestoa
tykkään pakkauksesta

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Irtopuuterit
Kommentteja
(Updated: Tammikuu 21, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.5

Erinomaista laatua tämä Sensain irtopuuteri, todella hienojakoista ja kevyen tuntuista, ei tunnu kuivattavalta. Kiinnittää meikin kivasti ja näyttää hyvältä iholla, koska jälki on luonnollista ja onnistuu tarvittaessa jättämään ihon pinnan myös kuultavaksi jos ei liikaa laita. Tämä ei pidä naamaa täysin kiillottomana koko päivää vaikka ihoni on joskus melko kuiva, päivän aikana täytyy silti korjata meikkiä. Pakkausta voi kuljettaa mukana, koska se ei hölskyessä pölläytä puuteria ympäriinsä kun muhkea vippa pitää rei'ät ummessa, kuten tuossa aikasemmassa arvostellu paz myös kertoi. Pakkaus on riittoisa ja kivan näköinen. Olisi kätevää, jos tähän saisi ostettua täyttöpakkauksen aina kokonaan uuden rasian sijaan, koska rasia ei käytössä mene miksikään. Myös vippa todella laadukas, se kestää monta pesua hyvänä. Uuden vipan kuitenkin voi ostaa Sensailta erikseen. Tähän olen tykästynyt niin paljon, etten ole muita irtopuutereita koskaan edes kokeillut!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Irtopuuterit

  • tekee mitä lupaa
  • tykkään pakkauksesta
  • pidentää meikin kestoa
  • ei korosta kuivia kohtia
  • sulautuu ihoon täydellisesti
  • kauniin luonnollinen lopputulos
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Sensain irtopuuteria ensimmäistä kertaa käyttäessäni tajusin, kuinka huonoja kaikki aiemmin käyttämäni puuterit olivat. Puuteri on tavattoman hienojakoista ja hyväntuoksuista ja jättää ihon sileän, himmeän ja kauniin näköiseksi.

Pakkaus on hyvä ja tukeva käyttää ja siinä on hyvin toimiva kierrekansi. Tuotteen mukana tulee paksu ja pehmeä vippa. Pakkauksessa on irtopuuterille ominainen välisihti, jossa on hyvät isot reiät. Puuterin voi huoletta ottaa myös reissuun, vaikka olenkin irrottanut sihdin päältä koko suojatarran, sillä muhkea vippa pitää puuterin lokerossaan ja estää sitä virtaamasta holtittomasti sihdin päälle. Tuotteen annostelu onnistuu myös tosi vaivattomasti heilauttamalla rasiaa ylösalaisin vipasta kiinni pitäen.

Kaikesta ihanuudestaan huolimatta puuteri ei kykene pitämään runsaasti rasvoittuvaa ihoani kiillottomana paria tuntia pidempään. Se kuitenkin viimeistelee meikkipohjan ja tekee pohjasta kestävän ja helpon huoltaa päivän mittaan. Vaikkei tuote täytä rasvoittuvan naamani täydelliselle puuterille asettamia korkeita laatuvaatimuksia, loihtii se ihoni niin kauniin näköiseksi, että olen jäänyt sen käyttöön koukkuun. Olen käytellyt tuotetta ihan joka päivä viimeisen vuoden ajan, ja tuotetta on jäljellä vielä muutamaksi kuukaudeksi.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Prep + Prime Transparent Finishing Powder
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.7 (3)
Poudre Universelle Libre
Valmistaja: CHANEL
 
4.5 (2)
No Sebum Mineral Powder
Valmistaja: INNISFREE
 
4.4 (6)
Loose Powder
Valmistaja: SENSAI
 
4.3 (2)
Translucent Mineral Loose Powder
Valmistaja: LUMENE
 
4.2 (17)
translucent loose powder
Valmistaja: MAX FACTOR
 
4.0 (1)