THE BODY SHOP - LIGHTENING SHADE ADJUSTING DROPS

 
3.5 (2)
Kirjoita arvostelu
tekee mitä lupaa
hyvä hinta laatusuhde
KATSO AINEOSAT
(Solvent), Diheptyl Succinate (Skin Conditioning Agent - Emollient), Cyclohexasiloxane (Conditioning Agent), Octocrylene (Ultraviolet Light Absorber), PEG-30 Dipolyhydroxystearate (Emulsifying Agent), Ethylhexyl Methoxycinnamate (Ultraviolet Light Absorbe

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Meikkivoiteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Tuote on todella kätevä, jos meikkivoidetta haluaa vaalentaa hieman. Tähän mennessä tämä on sopinut niin kevyiden kuin superpeittävien meikkivoiteiden kanssa muuttamatta meikkivoiteen lopputulosta. En pidä vaalennustippojen pipetistä. Kuten aiemmassa arvostelussa kerrottiin, pipetti ei ota tuotetta kunnolla ja se sotkee. Toivottavasti TBS parantaisi pakkausta, koska muuten tuote on todella toimiva! Tällaisia ei muutenkaan ole markkinoilla kauheasti, varsinkaan Suomessa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.0

Tämä kuuluu tuoteryhmään, jonka edustajia on markkinoilla aika vähän.

Itse olen kaivannut meikkivoiteen sävyn vaalentajaa ja tällä hetkellä minulla on niitä kaksi eri merkkistä, joista tämä on huomattavasti edullisempi, 16,50 e/30 ml.

Tuote on pipettipullossa,eikä tämä ratkaisui toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Pipetti ei mielestäni ota kunnolla tavaraa sisäänsä ja kerää varteensa tuotetta, joten pullon suun sotkee helposti jos ei ole huolellinen.

Itse tuote on ihan hyvä, tekee sen mitä lupaa. Ei ole täysin valkoista, vaan ihan hieman vaaleanpunaiseen menevää ja siksi neutraloi myös keltaisuutta meikkivoiteesta.

On sopinut tähän mennessä kaikkien meikkivoiteiden ja sävyttävien päivävoiteiden/bb-voiteiden kanssa, joihin olen sitä sekoittanut. Olen tehnyt jokaisella kerralla erikseen sekoituksen mututuntumalla, enkä edes aio tehdä isompaa satsia, joten sellaisen toimivuudesta en osaa sanoa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Shiseido Radiant Lifting Foundation SPF 15
Valmistaja: SHISEIDO
 
5.0 (1)
Acne Fighting Foundation
Valmistaja: E.L.F COSMETICS
 
4.5 (1)
Ultra foundation (zero minus)
Valmistaja: FACE ATELIER
 
4.5 (1)
Skin Base Foundation
Valmistaja: ILLAMASQUA
 
4.5 (1)
M.A.C Studio face & body foundation
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (2)
Vitalumiere Aqua SPF 15
Valmistaja: CHANEL
 
4.5 (1)