Lempihuulipuna marketista – Bourjois Rouge Edition Lipstick

15.5.2016 -

Liquid Lipstickit, mattaiset huulet ja Kylie Jennerin Lip Kitit ovat tämän kevään juttu. Koska Instagram-kuvien siloiset nudehuulet eivät ole ainakaan meidän tosimaailmaa, on sen täydellisen nestemäisen huulipunan etsiminen vielä kesken (vinkkejä otetaan vastaan!). Sillä välin on siis tyytyminen perinteisempään huulipunaan, joka antaa juonteet ja röpelöt anteeksi eikä kuivata huulia rusinoiksi.

Bourjoisin Rouge Edition ja Rouge Edition 12 Hours -huulipunat ovat hyviä huulipunia, varsinkin noin 11 euron hintaansa nähden. Ne ovat pigmenttisiä ja tuntuvat painottomilta huulilla. Niiden jälki on satiininen mattainen ja väri levittyy helposti ja tasaisesti. 12 Hours -sarja lupaa parempaa pysyvyyttä kuin perus Rouge Edition -sarja, mutta ainakaan meidän käytössä suuria eroja ei ole. Päivän mittaan molemman sarjan huulipunia on lisättävä, varsinkin ruokailun jälkeen.

 

Markettisuosikit_bourjois_swatch

 

Sävyistä My lips but better -suosikeiksi ovat nousseet kolme keskivaaleaa-keskisävyistä nudea, jotka eivät taita oranssiin eivätkä ole turhan ruskeita makuumme.

31 Beige Shooting on modernisti lähes harmaapohjainen, tummahko pinkki malva-beige

40 Rose Incognito on pinkkipohjainen, tomuinen ruusu, joka on helppo valinta ihan minkä tahansa silmämeikin kaveriksi

39 Pretty in Nude on Beige Shootingia asteen vaaleampi ja lämpöisempi nudebeige

Kehujen jälkeen on mainittava myös niistä ei niin hyvistä ominaisuuksista. Nämä huulipunat eivät ole mattaisuudestaan huolimatta kuivattavia, mutta eivät myöskään kosteuttavia. Jos huulesi ovat jo valmiiksi kuivahtaneet, kannattaa alle levittää huulirasvaa.

Sävyt pysyvät huulilla useamman tunnin ja kuluvat nätisti -> lupaus 12 tunnin pysyvyydestä ei kuitenkaan toteudu, vaikka miten välttelisi syömistä ja juomista. Näissä huulipunissa on myös aavistuksen ”huulipunainen” maku.

HUOM! Feeluniquessa on nyt tarjouksena -25% kaikista Bourjoisin huuli- ja poskituotteista. Löydät Rouge Edition ja Rouge Edition 12 Hours -sävyt täältä. Ja ei pelkoa, Feeluniquesta tilattaessa paketit eivät enää napsahda tulliin 🙂

P.s. kuvissa vilahtava Wet’n’Wild peitevoidepaletti on juuri testauksen alla, koska se on saanut teiltä rakkautta 4 tähden verran.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?