LANCOME - Lancôme x Albert Elbaz - Hypnôse Drama Eyes

 
4.5 (1)
Kirjoita arvostelu

Kuvia

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomiväripaletit
Kommentteja
(Updated: Huhtikuu 11, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.5

Erittäin kallis ja yksi muotisuunnittelijan Alber Elbaz'n ja Lancômen yhteistyön hedelmistä. Sarjaan kuuluu lisäksi tekoripset, monoluomivärit ja ripsivärit. Tämän sarjan tuotteet eroavat muistaLancômen tuotteista vain pakkauksen ulkomuodoltaa, tuote sisällä on kuitenkin sama. Tämän sarjan tuotteiden pakkauksien tarkoituksena saattaa olla asiakaskunnan laajennus, nämä vetoavat nuoriin käyttäjiin. Minun mielestäni pakkaukset ovat erittäin suloisia.

Tämä luomiväri koostuu sekä arkikäyttöön että juhliin sopivat sävyt. Toisaalta kaikki luomivärinapit ovat kimalteisia tuota rajauksen tekoon varten suunniteltu musta-sävy. Eli tuote ei sovi niille, jotka suosivat enemmän mattasävyjä. Nuo vaaleamman sävyn luomivärit eivät ole kovinkaan pigmenttisiä, jättävät melko kimalteisen jäljen.

Pakkaus on erittäin söpö, niin kuin aikaisemmin mainitsinkin jo. Lisäksi sekä kansi että applikaattorit pysyvät kiinni magneetin avulla. Etenkin siveltimien kanssa se on erittäin innovatiivinen idea, sillä ne eivät meikkaamisen aikana pääse putoamaan. Mukana tulevalla pienellä siveltimellä (kyllä, mukana on pienen pieni sivellin) on helppo lisätä tummempaa sävyä luomivakoon. Vaahtomuoviapplikaattorilla taas on erittäin helppoa lisätä vaalea sävy koko luomelle ja litteällä samettisella applikaattorilla puolestaan tehdä mustalla luomivärillä rajaus.

Tuote on kaikin puolin erittäin kätevä. Vaaleanpunaista voi sipaista nopeasti arkikäytössä ja lookin smokymmaksi (=savusilmäisemmäksi) lisäämällä ulkoveehen (=outer v) tummempaa sävyä. :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • tykkään pakkauksesta
  • upea koostumus
  • levittyy hyvin
  • helppo häivyttää
  • kerrostettavissa
  • ei pöllyä tai varise
  • monikäyttöinen
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Sweet Peach Eyeshadow Palette
Valmistaja: TOO FACED
 
5.0 (1)
Chocolate Bon Bons
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (4)
Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (14)
Semi Sweet Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.8 (4)
Idun Minerals Brunkulla
Valmistaja: MUU
 
4.8 (2)
Anastasia Modern  Renaissance
Valmistaja: ANASTASIA
 
4.7 (11)