Laiskan rasvaajan apurit

6.6.2015 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON

Kasvojen ihon hoitoon panostetaan usein hyvinkin paljon. Hassua kyllä, joskus taas koko muu vartalo saa kaipaamansa huomion vasta, kun se kutinalla ja kiristävällä tunteella ilmoittaa tarpeistaan. Ilmeisesti meitä laiskoja vartalon rasvaajia on enemmänkin, koska markkinoille on alkanut tipahdella juuri tälle porukalle suunnattuja tuotteita.

Nivean In-Shower Body Milk on saanut Beautifyssa arvosanaksi 3.9/5. Se on suihkussa iholle levitettävä voide, joka huuhdellaan pois. Kätevä levityshetki on esimerkiksi hiusten hoitoaineen levityksen jälkeen. Lopuksi on sitten helppo hypätä suihkuun ja huuhdella kaikki pois kerralla. Helppokäyttöisyydestään huolimatta In-Shower Body Milk ei ihan suosikkituotteeksi päässyt, sillä sen kosteutustehot ovat todella maltilliset. Parhaimmillaan se onkin ollut aavistuksen kosteuttavana shaving creamina.

Vaselinen Spray Moisturiser (ei vielä arvosteluja) on nimensä mukaisesti iholle suihkittava kosteusvoide, joka lupaa kosteuttaa pitkäkestoisesti. Niveaan verrattuna Vaselinen suihke on aavistuksen kosteuttavampi. Koostumus on kevyt ja suihke imeytyy yllättävän nopeasti. Suihkaus iholle, jonka jälkeen nopea hieraisu riittää imeuyttämään voiteen. Selänkin kosteutus käy paljon kätevämmin tämän kanssa (lue: selkäänkin tulee nyt levitettyä kosteusvoidetta). Lopputulos ei ole rasvainen, vaikka pientä nihkeyttä esiintyykin.

Molemmat näistä tuotteista onnistuvat tekemään vartalon kosteuttamisesta jotenkin vaivattomamman tuntuista. Varsinkin jos vaihtoehtona on kosteusvoiteen skippaus kokonaan, ovat nämä tuotteet aivan mahtava juttu! Jos taas vartalon kunnollinen kosteutus kuuluu ihonhoitorutiineihin muutenkin, saattavat nämä pikaratkaisut olla liian kevyitä.

Kokemuksia näistä tuotteista? Jätä arvostelu!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?