Kuultoa ja tasoitusta – Pixi Glow Getters ja Concealing Concentrate

24.8.2016 - MEIKKIPUSSILLA

Kosmetiikkabrändi Pixin tutkailu Eleven.fi:n kanssa jatkuu! Vaikka Pixi on suurelle yleisölle tuttu ihonhoitotuotteistaan, on merkin valikoimassa myös ihoa kaunistavia meikkejä. Näistä kaksi päätyi meille kokeiluun. Pixin lisäksi Elevenistä löytyy mm. NYXin, Revlonin, theBalmin, By Terryn ja Wet n Wildin tuotteita, eli pieni tutkimusmatka heidän sivuillaan kannattaa!

Meille ensikosketus Pixin meikkeihin tapahtui Shea Butter Lip Balmien kautta, jotka ovat vieläkin kovassa käytössä. Nyt katse suuntautuu uuteen Glow Getters-korostuspalettiin ja Concealing Concentrate -peitevoiteeseen.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset lukemaan Elevenin kuvauksen siitä!

Glow Getters -kuultopaletti (36 €)

Pixin vastaus valloillaan olevaan highlighter-innostukseen on Glow Getters -kuultopaletti. Muista suosituista highlightereista poiketen Glow Getters tarjoaa hillitympää kuultoa ja pehmeitä heijastuksia. Jos haluat poskillesi vahvan hohdon yhdellä sipaisulla, Glow Getters ei ehkä ole se parhain valinta *köh, Mary-Lou Manizer (20,7 €), köh*. Paletin sävyt eivät ole megahohtavia tai metallisia, vaan kuultoskaala vaihtelee pehmeän satiinisesta luonnollisen hehkuvaan lopputulokseen. Oikean reunan vaaleanpunainen nappi toimii korostuksen lisäksi myös kirkastavana puuterina esimerkiksi silmänalusille.

Paletissa on kuusi eri sävyihin taittavaa hohdepuuteria, jotka muuntuvat iholla hennoiksi kuultovivahteiksi. Väriä kasvoille ei siis välity. Näitä kuultovivahteita on näppärä kerrostaa esimerkiksi mattaposkipunien päälle tuomaan elävöittämään lopputulosta. Monipuolisimmillaan Glow Getters on vaalealla iholla, koska paletin puuterit ovat melko kalpeita.

beautify_eleven_pixi_glowgetters

Concealing Concentrate (19,7 €)

Pixin valikoimissa on kaksi pikkuista peiteainepurnukkaa täynnä pigmenttiä. Suosittu persikansävyinen Correction Concealer (19,7 €) häivyttää tummuutta ja kirkastaa silmänympärysihoa. Se onkin monen yövalvojan luottotuote. Meillä testissä ollut Concealing Concentrate taas on vahvasti kellertävä, loputtomiin blendautuva peiteaine näpyille, punaisuudelle ja silmänalusille. Vahvasti keltapohjaisena se neutraloi punoitusta poskilla ja taittaa sinisiä ja violettejä varjoja pois silmänalusilta. Concelaling Concentrate on myös superkiva ”meikittöminä” päivinä ainoana ihon ehostajana, sillä se jättää luonnollisen mattapinnan.

Varsinkin hyvin lämpimille ihonsävyille tämä on aika kiva kaveri. Jos olet todella vaaleaihoinen ja/tai ihosi on vahvasti punapohjainen, saattaa Concealing Concentraten keltaisuus olla liikaa ja lopputulos näyttää, no, keltaiselta. Sävyjä on tällä hetkellä vain yhtä tummuusastetta, joten toivottavasti Pixi julkaisee tulevaisuudessa niitä lisää. Vaikka peittokykyä löytyy varsin mukavasti, mieltäisimme tämän tuotteen ennen kaikkea color correctoriksi. Parhaimmillaan se on blurraamassa ihonsävyä tasaisemmaksi.

Onko siellä kokemuksia näistä tuotteista?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?