Kuulas ja luonnollinen? YSL Le Teint Touche Eclat ja Bourjois Healthy Mix Serum

14.9.2015 - PIHISTÄ TAI PANOSTA

Etsitkö meikkivoidetta, joka jättää ihon terveen näköiseksi, jopa hehkuvaksi – ilman että sortuu näyttämään rasvaiselta? Nyt on vinkata kahdesta tuotteesta, jotka hurjasta hintaerostaan huolimatta ovat molemmat erinomaisia second skin -meikkivoiteita. Aikaisemmat nostomme ovat keskittyneet peittäviin tai satiinisiin parivaljakoihin, mutta nyt erityisesti kuiva- ja normaali-ihoiset kuulolle!

YSL Le Teint Touche Eclat (n. 42 €) palkitaan vuosittain kasalla hehkutuspystejä ja naistenlehtimainintoja, mutta hype taitaa olla ihan ansaittua: Beautifyssakin arvosana on 4.4/5. Tämä tuote on juoksevan ohutta ja se on helppo levittää jopa sormin. Touche Eclatin avulla ihosta tulee luonnollisen heleä ja valoaheijastava. Se ei takerru kuiviin kohtiin ja peittää alleen ihon sameuden. Näppyt ja muut ihonvirheet kaipaavat peiteainetta; Touche Eclatia kerrostamallakin peittävyys on korkeintaan keskitasoa.

Bourjoisin Healthy Mix Serum Foundation (n. 15 €) on myös maasta taivaisiin kehuttu geelimäinen meikkivoide, joka toimii iholla kuten Touche Eclatkin. Luonnollisen maltillista hehkua, kevyttä-keskitason peittoa ja ihon tasoitusta. Jos Bourjois jotain osaa, niin se on hintaluokkansa parhaat meikkivoiteet, jotka haastavat heittämällä myös useimmat selektiiviset vaihtoehdot! Jos Healthy Mix Serum kuulostaa omiin tarpeisiin liian kevyeltä, Bourjoisilla on peittävämpi ja mattaisempi Healthy Mix Foundation (n. 15 €).

Pysyvyys kummallakin meikkivoiteella on poikkeuksellisen hyvä, kumpikaan ei laikkuunnu tai lähde liukumaan, vaikka päivä venyisi. Paitsi jos ihosi on rasvoittuva. Rasvaiselle iholla Touche Eclat ja Healthy Mix Serum toimivat muutaman tunnin, mutta tarvitset päälle hyvän puuterin ja kärsivällisyyttä vessapaperoida nenä muutaman tunnin välein sekä mieluiten myös meikkipohjan kestoa parantavan primerin alle kuten Benefitin POREfessional.

Onko kokemusta näistä meikkivoiteista? Jätä arvostelu!

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?