Kuoriva kasvovesi – Pixi Glow Tonic & FAB Facial Radiance Pads

17.2.2016 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON

Kirkastavat ja kuorivat kasvovedet ovat misellivesien ohella juuri nyt parasta ihonhoidossa. Kuorivat kasvovedet auttavat niin kuivan ihon sameuteen kuin ongelmallisen ihon epäpuhtauksiin, sille ne nopeuttavat kuolleen ihosolukon irtoamista ilman mekaanista, ihoa tarpeettomasti rasittavaa hankausta. Myös ikääntyvä iho hyötyy suuresti näistä tuotteista, sille ne tasoittavat ihon pintaa. Ohessa kolme hinta-laatusuhteeltaan parasta kuorivaa kasvovettä, jotka ovat hävittäneet sekä hilseilevät kohdat poskilta, että tukkeutuneet ihohuokoset otsalta.

First Aid Beauty Facial Radiance Pads (n. 29 €/ 60 lappua)

FABin valmiiksi kostutetut laput ovat teholtaan miedohkoja. Niiden teho perustuu sekä maito- että hedelmähappoihin ja mukana on myös sitruunaa. Facial Radiance Padsit sopivat päivittäiseen käyttöön kuorimaan ja rauhoittamaan ihoa. Niillä on helppo viimeistellä kasvojen puhdistus ja/tai virkistää ihoa aamulla. Toisaalta dramaattisia tuloksia odottavan kärsivällisyys saattaa olla koetuksella, sillä näiden kirkastavan vaikutuksen huomaamiseen voi kulua tovi. Jos ajatus pistelystä iholla jännittää, tai ihosi on ärsyyntyneen kuiva, kannattaa tuotetta testata noin kuukauden kestävän minipakkauksen avulla.

Pixi Glow Tonic (n. 21 €)

Pixi Glow Tonic on The Kuoriva Kasvovesi, jota useammat meistä voivat käyttää päivittäin. Siinä on 5% glykoli- eli hedelmähappoa sekä ginsengiä ja aloe veraa. Säännöllisesti käytettynä se kuorii pois hilseilevää ihosolukkoa, kirkastaa ihonväriä ja ehkäisee epäpuhtauksia. Myös kuivaihoinen tiimiläisemme on täysin koukuttunut Glow Toniciin, sillä kuivuudesta johtuvat juonteet ja ihon sameus ovat huomattavasti vähentyneet Glow Tonicin ahkeran käytön ansiosta. Lisäbonuksena kosteusvoide tuntuu imeytyvän paremmin, kun kasvojen puhdistus on viimeistelty Glow Tonicilla.

Pixi Glow Peel Pads (n. 31 €)

Pixin Glow Peel Padsit ovatkin jo sitten kovaa kamaa. Glow Peel -lapuissa on 20% glykolihappoa, eli herkkäihoisten ei kannata ihan joka ilta näillä läträtä. Ihon puhdistamisen jälkeen yhdellä Glow Peel -lapulla käydään läpi kasvot, kaula ja dekoltee ja jätetään vaikuttamaan n. 3 minuutiksi. Vahvan koostumuksensa takia ihon pinnalla tuntuu melko varmasti nipistelyä. Glow Peel -lapuissa ei ole neutraloivia aineita, joten lopuksi kasvot huuhdellaan viileällä vedellä, jolloin kuoriva vaikutus loppuu ja tahmea tunne iholla lähtee pois.

Glow Peel -laput ovat pelastaneet monta huonoa ihopäivää vähentämällä näppyjä ja kirkastamalla ihoa. Miinuksena on kuitenkin mainittava, että itse laput tuntuvat ikävän karheilta ihoa vasten. Lappujen karheuden ja suuren hedelmähappopitoisuuden takia ei tätä voi suositella vähääkään herkälle iholle. Sen sijaan paksumpi hipiäisille Glow Peel Padsit saattavat olla juuri sopivan tymäköitä!

 

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan. Muista katsastaa uusimmat alennuskoodit!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?