DERMOSIL - Kuorintasukat

 
4.3 (2)
Kirjoita arvostelu
kuorii tehokkaasti
tekee mitä lupaa
hyvä hinta laatusuhde
jättää ihon pehmeäksi
KATSO AINEOSAT
Aqua, Alcohol, Lactic Acid, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, PPG-12/SMDI Copolymer, Salicylic Acid, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Lappa Root Extract, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Hedera Helix Extract, Sal

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kuorintatuotteet - vartalo
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Käytön jälkeen meni noin viikko ennen kuin jalat alkoivat kuoriutumaan. Jalkapohjien kuoriutumiseen menikin sitten vähän reilummin aikaa, joten paras ajankohta näiden käytölle olisi alkukeväästä hyvissä ajoin ennen sandaalikelien alkamista.

Kuollutta ihosolukkoa irtosi runsaasti ja kovettumat pehmenivät huomattavasti. Myös kantapäiden karheus hävisi. Tokihan lopputuloksen ylläpito vaatii rasvausta ja raspausta entiseen malliin, mutta jalat ovat kuorintasukkien myötä pehmeämmät ja nätimmän nököiset. En keksi näistä muuta moitittavaa kuin tuon mielestäni tuskastuttavan pitkältä tuntuneen kuoriutumisprosessin.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
  • kuorii tehokkaasti
  • jättää ihon pehmeäksi
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Nämä kuorintasukat ovat aivan loistavat! Luulin ensin, että ne eivät tainneetkaan toimia, koska pakkauksessa sanotaan että ihon kuoriutuminen alkaa noin 3 päivän päästä. Vasta viikko sukkien käytöstä alkoi kuitenkin tapahtumaan, ja ihoa kuoriutui muutaman päivän ajan. Tulosta ei siis tule heti, eli ei kannata edellisenä iltana ennen lomalle lähtöä käyttää näitä. :D
Lopputulos on kuitenkin uskomaton, jalat ovat todella pehmeät ja lähes kaikki kovettumat lähtivät! Inhottavaa oli kuitenkin se, että tätä irtoavaa ihoa löytyikin sitten joka paikasta. Sukat ovat myös kooltaan aika isot ja mukana tulevat teipit eivät sulje sukkia tarpeeksi hyvin, kannattaa laittaa jotkut oikeat sukat vielä näiden kuorintasukkien päälle.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
  • kuorii tehokkaasti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Wild Argan Oil Body Scrub
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.8 (3)
Hand recovery
Valmistaja: ORIFLAME
 
4.5 (1)
Sugar Body Scrub
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.4 (4)
Kuorintasukat
Valmistaja: DERMOSIL
 
4.3 (2)
Nature Secrets Exfoliating Shower Gel
Valmistaja: ORIFLAME
 
4.1 (6)
Rub Rub Rub
Valmistaja: LUSH
 
4.0 (2)