Kulttisuosikit – NARS Laguna ja Orgasm

17.1.2017 - MEIKKIPUSSILLA

Oli meikkikokoelma iso tai maltillinen, kannattaa sieltä löytyä tuotteet, joihin voi aina turvautua. NARSin aurinkopuuteri sävyssä Laguna ja poskipuna sävyssä Orgasm ovat kyllästymiseen asti hypetetty duo, joiden puoleen Beautifynkin tiimi kääntyy kun sää on harmaa ja töissä olisi pitänyt olla jo 5 minuuttia sitten.

NARS Orgasm (n. 30 €)

NARSin kuuluisin tuote on hohtava persikkainen pinkki poskipuna. Se on saanut Beautifyssa 4.8/5, joten ihan yksin emme sitä fanita. Sävy on tavattoman kaunis, mutta tuotteen kultainen shimmeri ei miellytä kaikkia. Jos taas pidät hehkusta poskillasi, Orgasm on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Erityisesti mattaisten ja semimattaisten meikkipohjien päälle sipaistuna Orgasm tuo mukavan määrän hehkua ja eloa kasvoille. Heleiden meikkipohjien kanssa se voi taas olla liikaa, varsinkin jos oma iho kiiltelee helposti. Orgasm on helppo valinta, kun kasvot tarvitsevat väriä ja hehkua, eikä ole aikaa (tai kiinnostusta) leikkiä korostuspuuterien kanssa.

NARS Laguna (39 €)

Toinen NARSin hypetty tuote on sekin saanut Beautifyssa arvosanaksi 4.8/5.  Laguna on myös Beautifyn suursuosikkeja, se on Benefitin Hoolan ohella ainoa aurinkopuuteri, joka on tullut ostettua uudelleen useamman kerran. Keskivaalean sävynsä puolesta Laguna sopii myös vaalealle iholle, eikä lämpöisyydestään huolimatta taita oranssiin vaan on pikemminkin keltapohjainen. Laguna on aavistuksen hohtava, joka kannattaa huomioida, jos käyttää aurinkopuuteria pääasiassa varjostuksiin.

NARS Laguna aurinkopuuteri_Orgasm poskipuna_swatch

 

Ehkä tärkein asia näiden tuotteiden (kuten useimpien meikkien) kanssa on oikean siveltimen löytäminen. Vääränlaisen siveltimen kanssa Orgasm saattaa näyttää pelkältä shimmeriltä poskilla, koska väriä ei siirry karvoista kasvoille. Meillä parhaiksi havaittu sivellintyyppi on stiplaussivellin, jonka avulla punan voimakkuutta on helppo säädellä. Lagunan saa taas näyttämään mutaviivalta ilman kunnon häivytystä tuuhealla ja tiiviillä puuterisiveltimellä.

Onko teillä kokemuksia näistä? Rakastatko vai eikä ole sinun mieleesi? Jätä arvostelu!

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?
Lip Butter
 
4.1 (13)
Dipbrow Pomade
 
4.6 (31)
Albatross
 
4.2 (3)
Naked Smoky
 
4.5 (5)